Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής ή κάποιο άλλο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο.

Παρούσα στο Goodwood η νέα Toyota Supra!

2.276 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2018)

Μια πρώτη γεύση από την Supra παραγωγής θα έχει την ευκαιρία να πάρει ο κόσμος που θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά από μήνες δεκάδων κατασκοπευτικών φωτογραφιών και teaser, φαίνεται πως το κοινό θα πάρει επιτελούς μια πρώτη γεύση από τη νέα Toyota Supra, μιας και το μοντέλο θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής ή κάποιο άλλο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο, όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται τόσο με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo απόδοσης 248 ίππων όσο και με ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
 
Πλούσιος αναμένεται να είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός της νέας Supra, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι θα έχει Head Up Display, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας, το iDrive σύστημα infotainment της μάρκας ελαφρώς εξελιγμένο και πολλά άλλα.

Τέλος, μέσα από forum φίλων του μοντέλου κάποιοι επικαλούνται πηγές που αναφέρουν ότι η τιμή της νέας Supra θα ξεκινά από τις 63.500 δολάρια (54.000 ευρώ) τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.

LEASING APRILIOS
skoda