Στο Le Mans θα τρέξει η Ford Mustang μετά από 27 χρόνια

Στο Le Mans θα τρέξει η Ford Mustang μετά από 27 χρόνια

3.473 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Η νέα γενιά της Ford Mustang θα επιστρέψει στον 24ωρο αγώνα του Le Mans 27 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή της.

Ένας θρύλος επιστρέφει

Η νέας γενιάς Ford Mustang είναι πλέον γεγονός ξανά με τον 2,3 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα και τον ατμοσφαιρικό V8 των 5,0 λίτρων, ενώ είναι επίσης πιο πλούσια σε τεχνολογία και υιοθετεί πιο μοντέρνα εμφάνιση. Η Mustang πάντως δεν αναπτύχθηκε μόνο για τους δημόσιους δρόμους, αφού η Ford πρόκειται να βάλει τη νέα Mustang στην πίστα και συγκεκριμένα στο Le Mans.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιστρέφει το 2024

To υψηλόβαθμο στέλεχος της Ford, κ. Bill Ford ανακοίνωσε πως η Mustang θα επιστρέψει στον διάσημο 24ωρο αγώνα του Le Mans το 2024 για την κατηγορία GT3. «Η Mustang GT3 θα τρέξει το 2024», δήλωσε ο Παγκόσμιος Διευθυντής της Ford Performance Motorsports Mark Rushbrook. «Ανυπομονούμε να δούμε τη νέα Mustang να αγωνίζεται εκεί».

H Ford θα χρειαστεί να προβεί σε κάποιες τροποποιήσεις στο μηχανοστάσιο της Mustang και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ακριβείς λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Επιστρέφει στο Le Mans 27 χρόνια αργότερα

Φυσικά, η νέα Mustang δεν είναι η πρώτη που θα αγωνιστεί στην πίστα του Le Mans. H πρώτη φορά που μπήκε στην πίστα το μοντέλο ήταν το 1967 και η δεύτερη τριάντα χρόνια αργότερα. Από τότε, η Ford εμπιστεύτηκε το supercar GT.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL