Εντός του 2020 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της η νέα Porsche Taycan Cross Turismo.

Στο δρόμο η Porsche Taycan Cross Turismo (+vid)

1.853 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2020)

Ένα βίντεο που εντόπισε και κατέγραψε κάποιο από τα δοκιμαστικά μοντέλα της Porsche Taycan Cross Turismo έκανε την εμφάνισή του και σας το παρουσιάζουμε.

Εντός του 2020 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της η νέα Porsche Taycan Cross Turismo και όπως φαίνεται οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας έχουν εντείνει τις δοκιμές εξέλιξης πριν αποκαλύψουν επίσημα ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο. Σε κάποια από αυτές τις δοκιμές ένας από τους κατασκόπους που βρέθηκε στην Autobahn εντόπισε το αυτοκίνητο και δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει λίγα δευτερόλεπτα από την πορεία του στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο.
 
Φυσικά η μάρκα είχε φροντίσει να καλύψει με καμουφλάζ τα σημεία που δεν θέλει να αποκαλυφθούν, όπως για παράδειγμα η LED φωτιζόμενη λωρίδα στο πίσω μέρος που φαίνεται να είναι παρόμοια με αυτή της κανονικής Taycan. Η κομψότητα στο σχεδιασμό είναι ορατή από τώρα και ουσιαστικά φαίνεται πως η Cross Turismo θα πρόκειται για μία Taycan με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.
 
Αν βασιστούμε στην τρέχουσα Taycan, τότε και το νέο μοντέλο θα προσφερθεί στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι ιπποδυνάμεις που θα κυμαίνονται μεταξύ των 530 και 761 ίππων.
 
Φυσικά στο άμεσο μέλλον αναμένουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία για την νέα αμιγώς ηλεκτρική «πρόταση» που ετοιμάζεται να φέρει η Porsche. Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω βίντεο.   
 

Mercedes
test center