Τα αυτοκίνητα σύμφωνα με το βίντεο εντοπίστηκαν έξω από τα κεντρικά της ιταλικής μάρκας στο Μαρανέλο.

Στο δρόμο και πάλι η V6 υβριδική Ferrari (+vid)

1.761 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2020)

Η Ferrari συνεχίζει να εξελίσσει το νέο υβριδικό V6 κινητήρα και ένα ακόμα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μας δείχνει δύο διαφορετικά πρωτότυπα να πραγματοποιούν δοκιμές στο δρόμο.


Τα αυτοκίνητα σύμφωνα με το βίντεο εντοπίστηκαν έξω από τα κεντρικά της ιταλικής μάρκας στο Μαρανέλλο. Τα πρωτότυπα μπορεί να έχουν το σώματα μίας 488, ωστόσο αυτό που έχει άμεσο ενδιαφέρον είναι οι δοκιμές του νέου υβριδικού συστήματος κίνησης που κρύβουν από κάτω. Μάλιστα αυτό επιβεβαιώνεται από το κίτρινο σήμα που βλέπουμε στις πόρτες, το παρμπρίζ και το καπό, το οποίο δηλώνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ένα ηλεκτρισμένο μοντέλο.
 
Από κει και πέρα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν μιλάμε για κάποιο Plug-In υβριδικό μοντέλο ή απλά υβριδικό, ωστόσο η ιταλική μάρκα προορίζει τα συγκεκριμένα V6 αυτοκίνητα να τα τοποθετήσει στη βάση της γκάμας της κάτω από τα V8 και V12 μοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως για τα τελευταία (V12) παρά το γεγονός πως οι κανονισμοί της ΕΕ αλλά και τον υπόλοιπων χωρών του κόσμου για τους ρύπους γίνονται ολοένα και σκληρότεροι, οι άνθρωποι της Ferrari έχουν δεσμευτεί να τα διατηρήσουν στην γκάμα τους για όσο το δυνατόν περισσότερο.
 
Θυμίζουμε πως το Σεπτέμβριο του 2018 η Ferrari ανακοίνωσε έναν φιλόδοξο χάρτη πορείας για την περίοδο 2018-2022 με 15 νέα προϊόντα, ενώ μόνο το 2019 λάνσαρε πέντε μοντέλα Roma, SF90 Stradale, F8 Tributo, F8 Spider, 812 GTS. Τέλος να σημειωθεί πως μέσα στα μοντέλα αυτά θα βρίσκεται και το πρώτο της SUV, η Purosangue.

peugeot
NISSAN