Οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού σεντάν της Audi θα πραγματοποιηθούν το 2021.

Στο δρόμο το Audi e-tron GT (+vid)

1.862 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Το Audi e-tron GT είναι το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν της γερμανικής φίρμας και εκτός από το γεγονός πως θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα J1 της Porsche Taycan φαίνεται πως μέχρι στιγμής δανείζεται και τις ζάντες της.


Το μοντέλο παραγωγής του Audi e-tron GT εντοπίστηκε στο δρόμο και καταγράφηκε να κινείται μια βροχερή ημέρα, φέροντας βεβαίως το απαραίτητο για τη μάρκα καμουφλάζ προκειμένου να αποκρύψει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο όλες οι ενδείξεις μέχρι στιγμής παρουσιάζουν πως ο σχεδιασμός θα έχει πολλές ομοιότητες με το πρωτότυπο που έκανε την εμφάνισή του το 2018.
 
Φυσικά θα υπάρχουν και οι διαφορές που εκ πρώτης όψης φαίνεται να εντοπίζονται σε λεπτομέρειες όπως οι χειρολαβές των θυρών, αλλά και οι μεγαλύτεροι καθρέπτες. Αν και δεν είναι εύκολο να φανεί σε αυτό το βίντεο, προηγούμενες εικόνες δείχνουν ότι τα πίσω φώτα καλύπτουν ολόκληρο το πλάτος του πίσω μέρους, όπως στο πρωτότυπο.
 
Παίρνοντας ως δεδομένη τη φημολογία πως το e-tron GT θα έχει το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με την Porsche Taycan 4S, αφού μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, αυτό σημάνει πως πιθανότατα θα έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε άξονα. Η ισχύς θα βρίσκεται περίπου στους 530 ίππους, με την μπαταρία 79,2 κιλοβατώρων να είναι στάνταρ, ενώ διαθέσιμη θα είναι ακόμα μία με χωρητικότητα 93,4 kWh. Το πιο ισχυρό e-tron GT S λέγεται πως θα είναι επίσης διαθέσιμο κατά την κυκλοφορία, αλλά το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι επί του παρόντος άγνωστο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως οι πρώτες παραδόσεις του ηλεκτρικού σεντάν της Audi θα πραγματοποιηθούν το 2021.

Επιλέξτε το «προβολή προφίλ» για να δείτε  σε πλήρη έκταση το βίντεο

 

NEO TRAFIC
moto