Στο δρόμο το νέο Honda Civic Type R
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο το νέο Honda Civic Type R

2.023 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2021)

Το ολοκαίνουργιο Honda Civic Type R εντοπίστηκε σε δοκιμές στη Γερμανία και καταγράφηκε σε ένα βίντεο, χωρίς όμως να έχει την τριπλή απόληξης της εξάτμισης.

Στην επικαιρότητα έχει επανέλθει τις τελευταίες ημέρες το ολοκαίνουργιο Civic Type R, αφού η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του αυτοκινήτου, το οποίο είχε φροντίσει να τυλίξει πολύ καλά με καμουφλάζ. Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των εικόνων ήρθε στην επιφάνεια και ένα βίντεο που εντόπισε και κατέγραψε το μοντέλο σε κάποιο δρόμο της Γερμανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Χωρίς την τριπλή απόληξη της εξάτμισης 

Όπως στις εικόνες, έτσι και στο βίντεο το αυτοκίνητο φέρει καμουφλάζ, ωστόσο παρατηρώντας προσεκτικά βλέπουμε πως λείπουν κάποια κομμάτια παραγωγής. Για παράδειγμα, τα πίσω φώτα φαίνεται να μην είναι τα κανονικά, αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό είναι η εξάτμιση, που αντί για τις τρεις απολήξεις που είδαμε στις επίσημες εικόνες της Honda, υπάρχει απλά μία τυπική τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά.
 

Φήμες για ισχύ κοντά στα 340 άλογα

Από κει και πέρα πολλά ερωτήματα που αφορούν το νέο Civic Type R παραμένουν αναπάντητα όπως για παράδειγμα το σύστημα κίνησης που θα το εξοπλίζει. Λεπτομέρειες σχετικά δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος turbo κινητήρας αλλά με περισσότερη ισχύ, μάλλον κοντά στα 340 άλογα. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς χάρη σε ένα, πιθανότατα, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.    

Σε δοκιμές το ολοκαίνουργιο Honda Civic Type R
- Εντοπίστηκε χωρίς να έχει την τριπλή απόληξη της εξάτμισης.
- Η αεροτομή και τα φρένα Brembo ήταν στις θέσεις τους.
Είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένεις;
   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC