Στο δυναμόμετρο.

Στο δυναμόμετρο το SSC Tuatara! (+video)

1.718 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2019)

Το μοντέλο από τις ΗΠΑ θέλει να ξεπεράσει τα 483 χλμ./ώρα σε τελική ταχύτητα. Δείτε τα video.

Μπορεί η εταιρεία να χρειάστηκε να καθυστερήσει σημαντικά το ντεμπούτο του νέου της μοντέλου, αλλά το SSC Tuatara είναι πλέον έτοιμο να μπει σε παραγωγή. Αυτός είναι και ο λόγος που η φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα video για το εν λόγω υπερ-αυτοκίνητο.

Το πρώτο από αυτά δείχνει το αμερικανικό μοντέλο να μπαίνει σε δυναμόμετρο για πρώτη φορά για να δοκιμαστούν οι πραγματικές δυνατότητες του V8 twin-turbo κινητήρα των 5,9 λίτρων απόδοσης 1.750 ίππων (με καύσιμο αιθανόλης Ε85). Οι μηχανικοί φαίνεται πως δεν πιέζουν σημαντικά το μοτέρ, πάντως ο ήχος που πηγάζει είναι αρκετά ικανοποιητικός.
 
Στο δεύτερο, βλέπουμε το SSC Tuatara στον δρόμο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις ικανότητές του. Οι προσδοκίες για το μοντέλο είναι μεγάλες αφού η εταιρεία θέλει να δώσει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 483 χλμ./ώρα, ταχύτητα που θέλουν να φτάσουν τόσο η Koenigsegg όσο και Hennessey. H ανάπτυξη του υπεραυτοκινήτου συνεχίζεται με το χρονοδιάγραμμα να αναφέρει πως θα είναι έτοιμο να μπει σε παραγωγή αυτόν τον Μάιο.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda