Σαν φυσικό αποτέλεσμα της εξέλιξης της αυτοκίνησης, τα σύγχρονα αυτοκίνητα έρχονται να καταργήσουν στερεότυπα χρόνων καταφέρνοντας εν μέρει να κάνουν το αδύνατο δυνατό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σαν φυσικό αποτέλεσμα της εξέλιξης της αυτοκίνησης, τα σύγχρονα αυτοκίνητα έρχονται να καταργήσουν στερεότυπα χρόνων καταφέρνοντας εν μέρει να κάνουν το αδύνατο δυνατό.

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη: Mythbuster Cars

3.791 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2014)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα που καταρρίπτουν όλους τους μύθους του παρελθόντος κι αποδεικνύουν πως τα καινούργια αυτοκίνητα είναι οικονομικά και στην απόκτηση τους και στην χρήση τους. Επιπλέον δοκιμάζουμε πρώτοι την νέα BMW 520i, η οποία για πρώτη φορά εξοπλίζεται με κινητήρα 1,6 λίτρων και 170 ίππων.

«Κανένας μύθος δεν είναι ασφαλής» τονίζουν οι συμπαθέστατοι Mythbusters, που δοκιμάζουν στην πράξη αστικούς και μη μύθους της καθημερινότητάς μας. Ανάλογο ρόλο έπαιξαν και τα μοντέλα του αφιερώματός μας. Σαν φυσικό αποτέλεσμα της εξέλιξης της αυτοκίνησης, τα σύγχρονα αυτοκίνητα έρχονται να καταργήσουν στερεότυπα χρόνων καταφέρνοντας εν μέρει να κάνουν το αδύνατο δυνατό. Οδηγούμε το πρώτο ηλεκτροκίνητο VW e-Golf, με κατανάλωση μόλις 1,4 ευρώ/100 χλμ και μηδενικές -φυσικά- εκπομπές CO2. 
Δοκιμάζουμε πρώτοι την BMW 520i, η οποία εξοπλίζεται για πρώτη φορά με downsized κινητήρα, 1,6 λίτρων, η απόδοση του οποίου ανέρχεται στους 170 ίππους, συνδυάζοντας έτσι την πολυτέλεια με οικονομία χρήσης και κίνησης.Επιπλέον, συγκρίνουμε πρώτοι την νέα και εντυπωσιακή Mercedes GLA, βάζοντας την απέναντι από τον ανταγωνισμό της, BMW X1 και Audi Q3, με την «μάχη» να είναι αμφίρροπη.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL