4 φωτογραφίες »

Η εξωτερική της εμφάνιση είναι σε άψογη κατάσταση.

Στο σφυρί Τοyota Supra με... προβληματάκια

3.446 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2020)

Μια καινούρια Toyota Supra βρίσκεται προς πώληση έχοντας πέσει θύμα πλημμυρών. Το μοτέρ της είναι ωστόσο σε άψογη κατάσταση. Θα την «έσωζες»;


Προς πώληση βρίσκεται μια Toyota Supra στο Μiami έχοντας στο οδόμετρό της μόνο 4.000 χιλιόμετρα. Επίσης, εξωτερικά, το αυτοκίνητο δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα και δεν φαίνεται να είναι τρακαρισμένο. Πάρα ταύτα, το πιθανότερο είναι πως η Supra θα πουληθεί για μόνο μερικές χιλιάδες ευρώ.

Ο λόγος είναι ένας και έχει να κάνει με το γεγονός πως η Supra αυτή βρέθηκε στο έλεος των πλημμυρών πριν αρκετό χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο η αγγελία να αναφέρει ακριβώς αν το αυτοκίνητο είναι λειτουργικό. Γίνεται λόγος συγκεκριμένα πως ο 3λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά ότι το αυτοκίνητο έχει «δευτερεύουσες μηχανολογικές βλάβες» με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αξίζει να τονίσουμε πως, αν και η αγγελία, αναφέρει πως πρόκειται για την Launch Εdition της Supra, αυτό δεν πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού η έκδοση αυτή προσφερόταν με κόκκινες θήκες καθρεπτών και μαύρες ζάντες που δεν συναντάμε στο αυτοκίνητο αυτό.

Εσείς τι θα κάνατε; Πόσα θα δίνατε για μια Supra έστω και με αυτά τα προβληματάκια που έχει;
 

Hyundai
4green