Ο Nada επιβεβαίωσε ότι η νέα Supra θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα μέσα στο 2019.

Στο τραπέζι & Supra GRMN!

2.627 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2018)

Μπορεί να μην έχει ακόμα παρουσιαστεί αλλά ήδη γίνονται αναφορές ότι η Toyota θα δώσει στην Supra GR και GR Sport εκδόσεις! Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον αρχιμηχανικό των Toyota GT 86 και Supra, κ. Τetsuya Tada για το τι πρέπει να περιμένουμε από την ιαπωνική μάρκα.

Ξεκινώντας, ο Nada επιβεβαίωσε ότι η νέα Supra θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα μέσα στο 2019 ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις για το λανσάρισμα μιας GRMN έκδοσης λέγοντας: «Θα ήθελα να δω κάτι σαν αυτό τελικά. Προετοιμαζόμαστε για αυτό». Σε ό,τι αφορά τις ομοιότητες που λέγεται πως θα έχουν Supra και BMW Z4 λόγω του γεγονότος ότι αναπτύχθηκαν μαζί, ο ίδιος ξεκαθάρισε τα πράγματα σημειώνοντας: « Kάθε εταιρεία όρισε τι ήθελε και συνέχισε από εκεί. Τα δύο μοντέλα έχουν διαφορετικά συστήματα ανάρτησης για παράδειγμα.»
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα Supra θα εξοπλίζεται τόσο με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo απόδοσης 248 ίππων όσο και με ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.

Tέλος, πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι η Gazoo Racing θα έχει στο μέλλον μεγαλύτερο ρόλο για την Toyota, αφού λέγεται πως θα προσφέρει τις δικές της GR και GR Sport εκδόσεις στα ιαπωνικά μοντέλα δίνοντας έμφαση πάντως περισσότερο στην ενίσχυση της εξωτερικής εμφάνισης και λιγότερο στα μηχανικά μέρη.
 

Toyota
moto