Stonic, XCeed, Niro και Sportage: 4 Kia που καίνε τα μισά

Stonic, XCeed, Niro και Sportage: 4 Kia που καίνε τα μισά

20.499 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2022)

Η γκάμα της Kia έχει σίγουρα κάποιο μοντέλο που καίει τα μισά και σου ταιριάζει. Stonic, XCeed, Niro και Sportage προσφέρουν υβριδικά, plug-in, ηλεκτρικά, mild hybrid αλλά και diesel σύνολα για να «καίτε τα μισά».

Η γκάμα της Kia είναι φουλ στην οικονομία

Ε και τι αν έχει πάει η τιμή των καυσίμων στα ύψη; Η αγορά αυτοκινήτου προσφέρει «έξυπνες» επιλογές για εσένα, που θα σου εξασφαλίσουν οικονομία καυσίμου, χωρίς καμία έκπτωση στα υπόλοιπα θέλω σου. Άλλωστε γι αυτό το λόγο διοργανώσαμε τη Μεγάλη Digital Έκθεση Οικονομίας, στην οποία μπορείτε να βρείτε λύσεις οικονομίας, ανάλογα των αναγκών σας.

Αν έχεις αυτοκίνητο πριν από το 2016, θέλεις κάθε χρόνο 4.200 ευρώ μόνο για καύσιμα, βάσει των μετρήσεων κατανάλωσης του AutoΤρίτη Test Center. Καλύτερα είναι τα πράγματα για κατόχους αυτοκινήτου Euro6 με τις νέες τεχνολογίες από το 2017 και μετά, στους οποίους το κόστος ανέρχεται γύρω στα 2.800 ευρώ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, η βενζίνη έχει γίνει «είδος πολυτελείας» στην χώρα μας, για αυτό και πρέπει να βρούμε πώς μπορούμε να γλιτώσουμε λεφτά με την επόμενη αγορά μας. Μια από τις εταιρείες που διαθέτει αρκετές οικονομικές επιλογές στη γκάμα της είναι η Kia που προσφέρει υβριδικά, plug-in, ηλεκτρικά, mild hybrid αλλά και diesel σύνολα για να «καίτε τα μισά».

7 χρόνια εγγύηση, η μεγαλύτερη της αγοράς & 5 χρόνια δωρεάν service

Μάλιστα η Kia προσφέρει και την μεγαλύτερη χρονικά εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς με 7 χρόνια ή 150.000 χλμ., η οποία είναι μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη και έχει Πανευρωπαϊκή ισχύ.
Επιπλέον της εγγύησης η Kia προσφέρει και 5 χρόνια δωρεάν service στους κατόχους των μοντέλων που παρουσιάζουμε παρακάτω, ολοκληρώνοντας ιδανικά ένα πλήρες πακέτο After Sales υπηρεσιών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green