5 φωτογραφίες »

Tο μοντέλο στο εξωτερικό μέρος χαρακτηρίζεται από ένα γκρίζο θέμα που θυμίζει στρατιωτική παραλλαγή.

«Στρατιώτης» Mercedes G 63

1.852 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Τα έργα της Mansory σε πολλές περιπτώσεις χαρακτηρίζονται από υπερβολή, αλλά αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που περιμένουν να δουν όσοι ακούνε το όνομα του Γερμανού βελτιωτή. Τελευταίο έργο μια ιδιαίτερη Mercedes G 63, η οποία άλλαξε και συστήθηκε ως Star Trooper Pickup Edition.

Όπως βλέπουμε το μοντέλο στο εξωτερικό μέρος χαρακτηρίζεται από ένα γκρίζο θέμα που θυμίζει στρατιωτική παραλλαγή, μεγάλες ζάντες 24 ιντσών με κόκκινη διακοσμητική περίμετρο, κόκκινα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και πολλά ανθρακονημάτινα aftermarket εξαρτήματα.
 
Στο εσωτερικό το Star Trooper Pickup Edition ακολουθεί τις ίδες χρωματικές επιλογές με το εξωτερικό. Από κει και πέρα τα καθίσματα είναι καλυμμένα με δέρμα, όπως και το ταμπλό. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της καμπίνας είναι ο LED φωτισμός περιβάλλοντος με κόκκινη απόχρωση που είναι εγκατεστημένος σε πολλά μικρά στοιχεία στην οροφή και φωτίζει όλο το εσωτερικό.
 
Tέλος, αναφορικά με την ισχύ η Mansory δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη στοιχείων, ωστόσο υποθέτουμε πως η εταιρεία θα έχει βελτιώσει το μοντέλο και σε αυτό το κομμάτι. Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων η γερμανική εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει την ισχύ της AMG G 63 σε 850 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

OPEL NEA MONTELA
test center