Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Kia Picanto: Αξιολόγηση σε 10 τομείς

32.353 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2023)
Οδηγικά το Picanto φημίζεται για την πολύ καλή αίσθηση που προσφέρει στον οδηγό του και εκπλήσσει ευχάριστα με την αμεσότητά του αποτελώντας ένα ιδιαίτερα απολαυστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας αυ
3 Φωτογραφίες »

Οδηγικά το Picanto φημίζεται για την πολύ καλή αίσθηση που προσφέρει στον οδηγό του και εκπλήσσει ευχάριστα με την αμεσότητά του αποτελώντας ένα ιδιαίτερα απολαυστικό για τα δεδομένα της κατηγορίας αυτοκίνητο.

Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Kia Picanto: Αξιολόγηση σε ποιότητα, άνεση, τεχνολογία, ασφάλεια, οδική συμπεριφορά, value for money και πολλά άλλα.

Οδική συμπεριφορά: Ατού η ευελιξία, πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας στο i10

Το οδηγικό προφίλ των τριών μοντέλων εστιάζει προφανώς στις άνετες μετακινήσεις και στην ευελιξία, στοιχείο που σαφέστατα εμφανίζουν αμφότερα στο δρόμο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι λένε όχι και σε κοντινές αποδράσεις, αν και τα σύνολά τους δεν ευνοούν μεγάλα ταξίδια.
 
Εντός πόλης, λοιπόν, το Fiat Panda αποδεικνύεται πιο ευέλικτο, με κύκλο στροφής μόλις 9,3 μέτρα. Ταυτόχρονα, η ψηλή θέση οδήγησης και οι γυάλινες επιφάνειες εξασφαλίζουν καλή περιφερειακή ορατότητα. Θα θέλαμε αρκετά πιο αποτελεσματικά τα φρένα του (41,2 μ. από τα 100 χλμ./ώρα).
 
Ευχάριστη και «ώριμη» οδική συμπεριφορά με λογικές κλίσεις του αμαξώματος και αμεσότητα που του δίνουν επιπλέον βαθμούς σε υπεραστικές συνθήκες έχει το Kia Picanto. Επίσης με μικρό κύκλο στροφής (9,7 μ.), είναι αρκούντως άνετο με την μαλακά ρυθμισμένη ανάρτηση να κάνει τη δουλειά της.
 
Πιο ολοκληρωμένο οδηγικό προσανατολισμό έχει το Hyundai i10. Θα καλύψει και αυτό με άνεση τις αστικές υποχρεώσεις προσφέροντας ποιοτική κύλιση και ευκολία στην οδήγηση, ενώ συγχρόνως διαθέτει πολύ πειστικό πάτημα στο δρόμο, αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης για τα δεδομένα της κατηγορίας και πολύ καλά φρένα (36,2 μ.).

Μάρκα/Μοντέλο Fiat Panda Hyundai i10 Kia Picanto
Εγγύηση (χρόνια) 5 5 7
Έκδοση εξοπλισμού COMFORT FRESH LX INMOTION
Τιμή      
Αξιολογήσεις AutoΤρίτη
Κατανάλωση-ρύποι 9 7 8
Ενεργητική Ασφάλεια-Φρένα 9 10 9
Παθητική Ασφάλεια 8 9 8
Value For Money 5 8 5
Αξιοπιστία- Συχνότητα βλαβών 8 10 10
Κινητήρας-επιδόσεις 6 8 8
Εικόνα-Ποιότητα-Τεχνολογία 8 9 9
Ανεση-Χώροι-Πρακτικότητα 9 10 9
Μεταπωλητική Αξία 8 8 8
Τελική Βαθμολογία 158 171 160
Οδική Συμπεριφορά 9 9 8
Αισθηση πολυτέλειας 65% 65% 66%

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Kia Picanto
Σελίδα 3Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Kia Picanto: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Fiat Panda, Hyundai i10 και Kia Picanto
Σελίδα 5Συγκριτικό Fiat Panda Vs Hyundai i10 Vs Kia Picanto: Τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους
AUTOFIT PASXA
OPEL