Το ψηφιακό σχέδιο για την Supra GR Sport Top.

Supra σε έκδοση Targa ετοιμάζει η Toyota

2.242 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2020)

H Toyota έδωσε στο φως ένα πρώτο teaser του Supra GR Sport Top concept που μάλλον θα αποτελέσει τον προπομπό της Τarga έκδοσης για την Supra παραγωγής.


Στην προηγούμενη έκθεση της SEMA, η Toyota παρουσίασε μια Heritage Edition της νέας Supra με σκοπό να τιμήσει την κληρονομιά που άφησε η προηγούμενη γενιά. Το αυτοκίνητο εξοπλιζόταν με ρετρό αεροτομή, ελαφρώς διαφορετικά πίσω φώτα και ανασχεδιασμένο εμπρός διαχύτη.

Φέτος, η Toyota φαίνεται πως φέρνει στην SEMA ένα νέο Τοyota Supra GR Sport Top concept με αφαιρούμενη οροφή, όπως ακριβώς συνέβαινε με την Supra Τarga τέταρτης γενιάς. Το αυτοκίνητο μάλλον δεν είναι ακόμα έτοιμο να παρουσιαστεί αλλά η ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό το project θέλει η οροφή να διαιρείται σε δύο κομμάτια έτσι ώστε να αποθηκεύεται εύκολα μέσα στο αμάξι. Ιδανικά, ο οδηγός θα μπορεί να την αποσπά πατώντας μόνο ένα κουμπί, ωστόσο οι εργασίες πάνω σε αυτό το κομμάτι δεν έχουν τελειώσει.

Η Supra Sport Top εξοπλίζεται επίσης με μεγαλύτερο εμπρός διαχύτη, μεγαλύτερες πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερο πίσω διαχύτη, προσφέροντας περισσότερο δυναμισμό στην ήδη αρκετά σπορ εμφάνιση του ιαπωνικού sportscar.

To concept αυτό πιθανότατα αποτελεί τον προπομπό μιας νέας Τarga έκδοσης για την Supra παραγωγής. Οι φήμες για αυτό το ενδεχόμενο είχαν φουντώσει το προηγούμενο διάστημα και τελικά, φαίνεται πως η Toyota είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.
 

peugeot
NISSAN