Η μαλακή ανάρτηση του SX4 S-Cross παρέχει πολύ καλά επίπεδα άνεσης στους επιβάτες του και προσφέρει κάποιες εκτός δρόμου δυνατότητες, ωστόσο στο δρόμο επηρεάζει την κατευθυντικότητά του και την συμπεριφορά του σε δρόμο με στροφές.

  Οδική συμπεριφορά: Εστιασμένο στην άνεση

  98.419 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2017)

  Στο δρόμο το SX4 S-Cross προβάλλει άμεσο τον άνετο χαρακτήρα του μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απορροφά αποτελεσματικά τις περισσότερες ανωμαλίες του δρόμου και να ευχαριστεί έτσι τους επιβάτες του, από την άλλη όμως «χάνει» σε αίσθηση και σε συμπεριφορά. Αρχικά αν ο οδηγός ξεπεράσει τον φραγμό που του θέτει το μέτριο σε αίσθηση τιμόνι και πιέσει, θα έχει να αντιμετωπίσει αυξημένες κλίσεις του αμαξώματος, ωστόσο η οδική του συμπεριφορά είναι ασφαλής και ουδέτερη ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις. Από την άλλη εκτός της άνεσης, αυτή η ρύθμιση της ανάρτησης προσφέρει την δυνατότητα και για εκτός δρόμου light διαδρομές με τις τάσεις πλεύσης που παρουσιάζει στην άσφαλτο να μετατρέπονται σε τέλεια απόσβεση στο χώμα. 

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
  Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
  Googletrends
  Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel