Σωματοφύλακας τράκαρε την Bugatti Veyron του Κριστιάνο Ρονάλντο

Σωματοφύλακας τράκαρε την Bugatti Veyron του Κριστιάνο Ρονάλντο

6.883 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Ρονάλντο ακολουθούσε τον ποδοσφαιριστή με τη Veyron, πριν χάσει τον έλεγχο και την ρίξει πάνω σε ένα τοίχο δίπλα στο δρόμο.

Την κάρφωσε σε τοιχάκι

Μια δύσκολη μέρα στο γραφείο είχε ένας από τους σωματοφύλακες του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς, σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως από διεθνή μέσα, τράκαρε την Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse που διατηρεί στο γκαράζ του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σωματοφύλακας του ποδοσφαιριστή

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρονάλντο, η οικογένειά του και οι σωματοφύλακές του κινούνταν κοντά στην Μαγιόρκα της Ισπανίας, όταν ένας άνδρας από το προσωπικό ασφαλείας του Πορτογάλου, έχασε τον έλεγχο της Veyron και την έριξε πάνω σε έναν μικρό τοίχο. Σύμφωνα με την Daily Mail, στην Veyron επέβαιναν δύο σωματοφύλακες. Ο ένας από αυτούς μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο στο κομβόι του Πορτογάλου σταρ και ο άλλος έμεινε πίσω, προφανώς για να κινήσει όλες τις διαδικασίες για την συλλογή και απομάκρυνση της Veyron από το δρόμο.

Οι ζημιές που έγιναν στην Veyron

Η Veyron φαίνεται πως έχει υποστεί κάποιες ζημιές στον πρόβολο και στη μεριά του συνοδηγού. Άνθρωπος που γνωρίζει τι έγινε δήλωσε στα βρετανικά μέσα: «Το αυτοκίνητο έπεσε σε τοίχο, αλλά υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να τραυματιστεί κανείς και ο οδηγός ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για αυτό που συνέβη. Οι πληροφορίες σχετικά με το ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι και το τι συνέβη είναι καταχωρημένες σε βάση δεδομένων, εάν χρειαστεί να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto