Οι εικόνες αυτές προέρχονται από τους σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες αυτές προέρχονται από τους σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa.

Σχέδια δείχνουν το επερχόμενο VW ID.5

3.004 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2020)

Όπως όλα δείχνουν η Volkswagen εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός ακόμα ηλεκτρικού SUV, του ID.5 και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δώσουν μία πρώτη εικόνα του επερχόμενου γερμανικού μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Volkswagen μετά την εισαγωγή του ID.3 στις αγορές, αλλά και την παρουσίαση του ID.4, συνεχίζει να επενδύει πάνω στην ηλεκτρική οικογένεια των μοντέλων της. Το νέο εγχείρημα της γερμανική μάρκας είναι το ID.5 ή ID.4 X (η ονομασία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί), ένα νέο ηλεκτρικό κουπέ SUV. Μάλιστα πρόσφατες κατασκοπευτικές εικόνες εντόπισαν πρωτότυπα να βρίσκονται για δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.
 
Οι εικόνες αυτές αποτέλεσαν την αιτία για τους σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa να καταθέσουν τη δική τους άποψη για το πως θα μοιάζει το ID.5, όταν η VW αποφασίσει να το παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό. Κοιτώντας τα σχέδια αποδεικνύεται πως οι σχεδιαστές έχουν βασιστεί στο ID.4, όμως όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο πίσω άκρο. Εκεί το μοντέλο έχει αποκτήσει τη κουπέ σχεδίαση που θα το διακρίνει, όντας παράλληλα εξοπλισμένο με  LED φωτιστικά σώματα, που ενώνονται μεταξύ τους.
 
Από κει και πέρα άλλα εξέχοντα χαρακτηριστικά του σχεδίου αποτελούν η ενσωματωμένη αεροτομή, οι μεγάλοι τροχοί με δίχρωμο φινίρισμα, αλλά και η μαύρη πλαστική επένδυση, παρόλη την αυξημένη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.
 
Οι αναφορές μέχρι στιγμής κάνουν λόγο πως θα πάρει δάνειο τα κινητήρια σύνολα του ID.4 και θα έχει αυτονομία που θα φτάνει ακόμα και τα 500 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα τεστ του WLTP. Αργότερα ίσως λανσαριστούν και GTX εκδόσεις υψηλών επιδόσεων που θα προσφέρουν πιθανότατα ισχύ 306 ίππων σε συνδυασμό με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή στο πλάνο της VW, το νέο ID.5 αναμένεται να αποκαλυφθεί εντός του 2021.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
test center