2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Ford.

Στα σκαριά το ανανεωμένο Ford Focus σεντάν

8.787 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

Η Ford εργάζεται πάνω στο ανανεωμένο Focus, αλλά πριν το παρουσιάσει επίσημα, ανεξάρτητος σχεδιαστής φρόντισε να μας δώσει μία δυνατή πρώτη γεύση της εξωτερικής εμφάνισης της σεντάν έκδοσης του μοντέλου!

Πριν από λίγο καιρό οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το ανανεωμένο Ford Focus σεντάν να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στους δημόσιους δρόμους. Οι εικόνες παρουσίαζαν ένα μοντέλο με καμουφλάζ στα δύο άκρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρη εικόνα για τη νέα εμφάνιση του αμερικανικού οικογενειακού που φρεσκάρεται από τη Ford.

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Ford.

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Ford.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μπροστινό μέρος που θυμίζει ST
Έτσι ο σχεδιαστής της ιστοσελίδας Kolesa.ru, έρχεται για να καλύψει αυτό το κενό δίνοντας στη δημοσιότητα τα δικά του σχέδια για το ανανεωμένο Ford Focus σεντάν. Αυτό που μπορούμε να αντιληφθούμε είναι η πιο επιθετική σχεδίαση που πιθανότατα θα υιοθετήσει το αυτοκίνητο στο μπροστά μέρος, η οποία φαίνεται να έχει υιοθετηθεί από το τρέχον Focus ST.
 
Μικρές αλλαγές στο πίσω μέρος
Στο πίσω μέρος, το σχέδιο αναδεικνύει τα επανασχεδιασμένα πίσω φώτα που είναι μικρότερα. Στο κάτω μέρος οι δύο απολήξεις της εξάτμισης έχουν αποκτήσει τραπεζοειδή σχεδιασμό, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει και στην πραγματικότητα αφού τα δοκιμαστικά μοντέλα δεν εμφάνισαν τέτοια αλλαγή, έχοντας διατηρήσει την υπάρχουσα στρογγυλή απόληξη. Για το εσωτερικό δεν υπάρχει κάποια εικόνα, κρατάμε όμως κατά νου τις πληροφορίες που θέλουν την Ford να εγκαθιστά μία μεγαλύτερη οθόνη αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Ίδιοι κινητήρες
Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως κάτω από το καπό του ανανεωμένου Focus δεν περιμένουμε αλλαγές. Ως εκ τούτου η τρέχουσα γκάμα που αποτελείται από κινητήρες βενζίνης EcoBoost 1,0 και 1,5 λίτρων, καθώς και πετρελαιοκινητήρες EcoBlue 1,5 και 2,0 λίτρων θα μείνει απαράλλαχτη.

Βιαστικοί οι σχεδιαστές για την άφιξη του ανανεωμένου Focus!
Η Ford εργάζεται πάνω στο ανανεωμένο Focus, αλλά πριν το παρουσιάσει επίσημα, ανεξάρτητος σχεδιαστής φρόντισε να μας δώσει μία δυνατή πρώτη «γεύση» της εξωτερικής εμφάνισης της σεντάν έκδοσης του μοντέλου!
Θα έχει αυτή την εμφάνιση το ανανεωμένο Ford Focus σεντάν;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto