4 φωτογραφίες »

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Pedro Ruperto Mallosto είναι υπεύθυνος για τα σχέδια που βλέπετε.

Σχέδιο οραματίζεται τη νέα Corvette

1.933 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2020)

Η νέα Chevrolet Corvette C8 έκανε το ντεμπούτο της πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως σχέδιο βιάζεται να μας παρουσιάσει τη γενιά του μοντέλου. Θα είναι αυτή η νέα Corvette;


Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Pedro Ruperto Mallosto, που είναι υπεύθυνος για τα σχέδια που βλέπετε, η νέα Corvette όποτε κάνει την εμφάνισή της θα έχει αυτόν το σχεδιασμό ο οποίος φυσικά χαρακτηρίζεται από την εγκατάσταση του κινητήρα στο εμπρόσθιο μέρος.
 
Η Chevrolet στην τρέχουσα Corvette μετακίνησε τον κινητήρα από μπροστά, πίσω για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες και είναι σχεδόν αδύνατο η επιστροφή του δημοφιλούς σπορ αυτοκινήτου σε μία διαφορετική διάταξη. Όμως αυτό δεν εμπόδισε τον καλλιτέχνη να παρουσιάσει τη δική του ιδέα, αλλάζοντας και αυτό το χαρακτηριστικό.
 
Από κει και πέρα σχεδιαστικά, το αμάξι κυρίως στο πίσω μέρος κερδίζει πολλές γωνίες και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης στο κέντρο του αεροδυναμικού διαχύτη, ενώ το αιχμηρό μπροστινό άκρο είναι παρόμοιο με αυτό του Toyota Supra και συμπληρώνεται από λεπτά φωτιστικά σώματα.
 
Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την επόμενη γενιά ενός αυτοκινήτου, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η τρέχουσα γενιά έχει κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα. Πάντως δεν αποκλείεται η νέα Corvette, όποτε και αν αυτή έρθει, να μην έχει κινητήρα καύσης αλλά αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Όπως και να έχει ο Pedro Ruperto Mallosto έκανε τη δική του προσπάθεια. Εσείς τι γνώμη έχετε;

FORD E-TRANSIT
NISSAN