Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Nissan και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από τη Nissan και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Σχέδιο παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό Nissan Micra

7.001 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2022)

Το Nissan Micra θα αντικατασταθεί με νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και ανεξάρτητο σχέδιο μας δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι η εξωτερική του εμφάνιση.

Ηλεκτρικός ο αντικαταστάτης του Micra

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η Nissan ανακοίνωσε ότι ο διάδοχος του Micra θα είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το νέο μοντέλο χάρη στη Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi, θα σχετίζεται με το επίσης ηλεκτρικό Renault 5, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σιλουέτα hatchback και προβολείς LED

Αν και μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει μόνο κάποιες teaser εικόνες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ιαπωνική μάρκα, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress ετοίμασαν το δικό τους σχέδιο για το επερχόμενο μοντέλο, δίνοντας έτσι μία πρώτη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένουμε. Ως προς την εμφάνισή του, το νέο μοντέλο της Nissan θα διαθέτει δίχρωμη συμβατική σιλουέτα hatchback και ένα κοντό σχετικά καπό με καθρέφτες και λαβές θυρών που δένουν αρμόνικα με το στιλιστικό concept του οχήματος. Τόσο από το σχέδιο όσο και από τις εικόνες teaser που έχουν κυκλοφορήσει, διακρίνεται πως οι προβολείς και τα πίσω φώτα LED θα είναι σε σχήμα οβάλ, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει LED φωτισμός και γύρω από το σήμα της Nissan.

Με βάση την πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi

Το ηλεκτροκίνητο μικρό της Nissan θα «πατάει» πάνω στην ηλεκτρική πλατφόρμα CMF B-EV της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και θα συμπληρώσει την ηλεκτρική γκάμα της Nissan, καθώς πλέον το καταναλωτικό κοινό θα έχει μια προσιτή ηλεκτρική επιλογή από την ιαπωνική φίρμα. Έτσι, μετά το LEAF και το crossover Ariya και σε συνάρτηση με το υβριδικό σύνολο που θα προστεθεί ως επιλογή στο Qashqai, η Nissan πορεύεται με συνεπεία ως προς την υλοποίηση του οράματος της «Nissan Ambition 2030», ενός εγχειρήματος δηλαδή που σκοπεύει στην βιωσιμότητα της αυτοκίνησης στην νέα εποχή.    Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN