Το σχέδιο αποτελεί δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Ο αεροδυναμικός διαχύτης στη μέση του προφυλακτήρα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σχέδιο προβλέπει το Audi RS Q7

2.666 Επισκέψεις στο άρθρο (26/8/2019)

Η Audi έχει ανακοινώσει πως θα προσφέρει έξι συνολικά μοντέλα RS, ένα εκ των οποίων θα είναι το SUV RS Q7. Παρόλο το γεγονός πως η μάρκα δεν έχει προσφέρει κάποιο σχέδιο στη δημοσιότητα, αυτό φρόντισε να το κάνει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Όπως είναι γνωστό τα μοντέλα Audi RS αντιπροσωπεύουν τις γρηγορότερες εκδόσεις των οχημάτων της γερμανικής φίρμας και για αυτό το λόγο το σπορ στοιχείο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των αυτοκινήτων είναι πλούσιο. Αυτή τη λογική ακολούθησε και ο σχεδιαστής δίνοντας στο μοντέλο μεγάλες εισόδους αέρα, σπορ ζάντες και πιο δυναμικό σχεδιασμό.
 
Το εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται επίσης από την ευρεία μάσκα που φέρει το λογότυπο RS, ενώ στο οπίσθιο μέρος ο αεροδυναμικός διαχύτης στη μέση του προφυλακτήρα μαγνητίζει τα βλέμματα φιλοξενώντας τις δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Σε ότι αφορά το κομμάτι του κινητήρα, αν και δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες το πιθανότερο σενάριο θέλει το RS Q7 να χρησιμοποιήσει έναν twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 630 ίππους. Το μοτέρ αυτό θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο όπως η Lamborghini Urus και η Porsche Cayenne Turbo.  

Hyundai
vw