6 φωτογραφίες »

Οι εικόνες που βλέπετε στην παρακάτω γκαλερί δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ Civic XI και ανήκουν σε ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Σχέδιο προβλέπει το νέο Honda Civic Type R

2.080 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2020)

Εικόνες υπό τη μορφή πατέντας που δείχνουν την επόμενη γενιά του Honda Civic διέρρευσαν πριν από λίγες ημέρες και σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα ανεξάρτητα σχέδια που δείχνουν την πιθανή εξωτερική εμφάνιση που θα έχει η νέα γενιά του «καυτού» Type R.


Οι εικόνες που βλέπετε στην παρακάτω γκαλερί δημοσιεύτηκαν στο φόρουμ Civic XI και ανήκουν σε ανεξάρτητου σχεδιαστή, όντας όπως προαναφέραμε βασισμένες στην προ ημερών διαρροή που δείχνουν το νέο Civic υπό τη μορφή πατέντας. Κοιτώντας τα σχέδια δεν υπάρχει το στοιχείο που μας εκπλήσσει, ωστόσο σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία καλή και προσεγμένη δουλειά.
 
Το εμπρόσθιο μέρος είναι αρκετά τυπικό για το Type R, ωστόσο το πίσω έχει νέα στοιχεία που το κάνουν τη διαφορά, με μεγαλύτερο παράδειγμα τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί όλες στο κέντρο. Προφανώς και η σχεδιαστική λογική ακολουθείται από τις τρεις απολήξεις τις εξάτμισης του τρέχοντος Civic Type R, ωστόσο αμφιβάλουμε αν αυτό το στοιχείο θα το δούμε και στο κανονικό μοντέλο.
 
Αφήνοντας στην άκρη τα σχέδια, να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τη φημολογία που έχει υπάρξει το νέο hot hatch θα χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα που θα αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν τούρμπο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων. Η ισχύς θα είναι περίπου στους 400 ίππους.
 
Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, το νέο Honda Civic αναμένεται να το δούμε την άνοιξη, οπότε το ισχυρό Type R έχει ακόμα αρκετούς μήνες μπροστά του μέχρι να κάνει την εμφάνισή του.   

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC