5 φωτογραφίες »

To επόμενο Honda Civic;

5.545 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2020)

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως αποκαλύπτουν πως η Honda μάλλον θα δώσει πιο συντηρητική σχεδίαση στο Civic της επόμενης γενιάς για να προσελκύσει περισσότερο κοινό. Πώς σας φαίνεται;


Oι κατάσκοποι έχουν ήδη φωτογραφίσει το νέας γενιάς Honda Civic κατά την διάρκεια των πρώτων του δοκιμών στους δημόσιους δρόμους και τώρα έρχονται στο φως νέες εικόνες που φαίνεται πως δείχνουν πως θα μοιάζει το ιαπωνικό μικρομεσαίο όταν παρουσιαστεί στην επόμενη γενιά του το 2022.

Η σχεδίαση του μοντέλου φαίνεται πως θα είναι πιο συντηρητική καθώς, στον πρόβολο, η γρίλια είναι ανασχεδιασμένη και συνοδεύεται από ελαφρώς διαφορετικού σχήματος φωτιστικά σώματα. Πιο χαμηλά, ο προφυλακτήρας είναι καινούριος και ενσωματώνει πάνω του ένα μεγάλο κεντρικό αεραγωγό. Το πίσω μέρος του Civic είναι εμφανώς πιο συμβατικό σε σχέση με την τωρινή γενιά καθώς τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα C  αποτελούν παρελθόν και έχουν αντικατασταθεί από νέα φώτα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής μπάρας. Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με λιγότερο επιθετικό πίσω προφυλακτήρα και καινούριο διαχύτη.

Συνολικά, το επόμενο Civic hatchback φαίνεται πως στην επόμενη γενιά θα είναι πιο ώριμο σχεδιαστικά σε σχέση με το τρέχον μοντέλο και θα προσελκύσει περισσότερο κοινό. Για τους οπαδούς της τωρινής γενιάς φυσικά, το νέο μοντέλο μπορεί να χαρακτηριστεί και βαρετό…

Η Honda δεν έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για το επόμενης γενιάς Civic αλλά υπάρχουν αναφορές που θέλουν την μάρκα να προχωρά στην αποκάλυψη της νέας γενιάς την επόμενη άνοιξη.
 

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC