Συγκρίνουμε τα πιο προσιτά Citroen C5 Aircross και Kia Sportage

Συγκρίνουμε τα πιο προσιτά Citroen C5 Aircross και Kia Sportage

9.938 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2022)

Citroen C5 Aircross και Kia Sportage έχουν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά και τα δύο ξεχωρίζουν λόγω σχεδίασης, οδηγικής συμπεριφοράς και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Ας δούμε ποια είναι τα ατού τους, στις βασικές βενζινοκίνητες εκδόσεις τους.

Citroen C5 Aircross ή Kia Sportage στις βασικές εκδόσεις

Citroen C5 Aircross και Kia Sportage ανταγωνίζονται στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών SUV, έχοντας το καθένα τα δικά του όπλα. Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με υψηλό τεχνολογικό προφίλ, μοντέρνα εμφάνιση και πλούσιους χώρους, ενώ και τα δύο προσφέρουν ιδιαίτερα άνετο οδηγικό προφίλ. Μάλιστα έχουν και παραπλήσιες τιμές, από 31.500 ευρώ το C5 με τα 130 άλογα από τον 1,2 PureTech και από 30.990 ευρώ το Sportage των 150 ίππων, έχοντας πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα καλούδια που αναζητά ο αγοραστής. Πάντως το SUV της Kia προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις έναντι 5ετούς εγγύησης που δίνει η γαλλική φίρμα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Μοντέρνα αμφότερα, με νεανικό στιλ το C5, φουτουριστικό το Sportage

To C5 Aircross είναι είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα, κυρίως λόγω της  της φαρδιάς μάσκας με το σιρίτι που ενώνει τα λεπτά φώτα και των διακριτικών πλευρικών προστατευτικών airbump. Είναι αρκετά εκλεπτυσμένο αισθητικά και με μοντέρνα εμφάνιση, με τις SUV καταβολές να δίνουν  η κατά 230 χλστ. απόστασή του από το έδαφος που είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία και οι τροχοί 18 ιντσών.

Το Sportage από την πλευρά του διαθέτει πολύ τολμηρό σχεδιασμό με την γνωστή «μύτη της τίγρης» να καταλαμβάνει όλο το πλάτος ενσωματώνοντας μία πολυσύνθετη κυψελοειδή γρίλια. Το στοιχείο ωστόσο που κάνει τη διαφορά, είναι τα λεπτά τύπου μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας που διαχωρίζουν τους προβολείς από τη γρίλια, δίνοντας μια φουτουριστική υπόσταση. Το σπορτίφ στοιχείο προβάλλεται στο πίσω μέρος με τις αρκετές ακμές και την αεροτομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VW CRAFTER LEASEPRO
test center