Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Alfa Romeo Giulietta VS Opel Astra
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Alfa Romeo Giulietta VS Opel Astra

15.903 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2023)

Η Alfa Romeo Giulietta και το προηγούμενο Opel Astra είναι διαθέσιμα ως μεταχειρισμένα με παρόμοιες τιμές, οι οποίες κυμαίνονται κατά μέσο όρο γύρω στα 14.000 ευρώ. Αναλύουμε τα δυο αυτοκίνητα και σας παρουσιάζουμε πώς τα πηγαίνουν από φθορές και ζημιές, και κατά πόσο είναι αξιόπιστα.

Μεταχειρισμένο με 13.500 ευρώ: Alfa Romeo Giulietta ή Opel Astra;

Η Alfa Romeo Giulietta είναι ένα μικρομεσαίο το οποίο κυκλοφόρησε ως καινούργιο από το 2010 έως το 2020 και ήρθε να μιλήσει στην καρδιά των Alfisti και όχι μόνο, με «όπλα» την όμορφη εμφάνιση και τον οδηγοκεντρικό της χαρακτήρα. Ως μεταχειρισμένο το μιλανέζικο μοντέλο έχει τιμές που κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 13.500 ευρώ.

Με το ίδιο  budget μπορεί κανείς να αγοράσει το ακριβώς προηγούμενο Opel Astra, της γενιάς K, που ήταν σε παραγωγή από το 2015 έως το 2021 και, παρόλο που δεν είναι τόσο σπορτίφ, είναι 5 χρόνια νεότερο.

Ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε την Alfa Romeo Giulietta με το Opel Astra ως μεταχειρισμένα, και να δούμε τα σημεία που ξεχωρίζει το καθένα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
home pro
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel