Η Audi σε συνεργασία με την Airbus και μερικούς άλλους οργανισμούς υπέγραψαν συμφωνία να ξεκινήσουν ένα νέο project στο Ingolstadt της Γερμανίας.

Συνεργασία Airbus-Audi σε εναέριες μετακινήσεις!

2.104 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Τις νέες δυνατότητες θα μπορούσαν να προκύψουν από τις εναέριες μετακινήσεις εξετάζουν Airbus και Audi στη νέα τους συνεργασία.

Εδώ και πολλές δεκαετίες επιστήμονες εξετάζουν πως θα μπορούσαν οι ανθρώπινες μετακινήσεις να φύγουν από το έδαφος της γης και να γίνονται στον αέρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει κάποια σοβαρή προσπάθεια να δοκιμαστεί κάτι τέτοιο στην πράξη.

Αυτό φαίνεται όμως πλέον ότι αλλάζει αφού η Audi σε συνεργασία με την Airbus και μερικούς άλλους οργανισμούς υπέγραψαν συμφωνία να ξεκινήσουν ένα νέο project στο Ingolstadt της Γερμανίας κάτω από το όνομα Urban Air Mobility. Πέρα από αυτές τις δύο εταιρείες, το project φέρει και τις υπογραφές υψηλόβαθμων αξιωματούχων της κυβέρνησης της Γερμανίας όπως του υπουργού Μεταφορών Andreas Scheuer, της υπουργού «Τεχνολογίας» Dorothee Bär και του δημάρχου του Ingolstadt dr. Christian Losel.

 
To project έρχεται να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το Pop.Up Next concept που παρουσιάστηκε στην Γενεύη. «Τα συνδεδεμένα, ηλεκτρικά και αυτόνομα αυτοκίνητα θα καταστήσουν την αστική κυκλοφορία πιο άνετη και καθαρότερη και θα εξοικονομήσουν χώρο - αυτό σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους στις πόλεις. Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για τη βελτίωση της αστικής ζωής και να επιδιώξουμε να αναπτύξουμε νέες έννοιες κινητικότητας για τις πόλεις και τις ανάγκες των ανθρώπων με το έργο Urban Air Mobility», δήλωσε ο Bram Schot, προσωρινός διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στην Audi.

Το project αυτό θα εξετάσει φυσικά τις δυνατότητες εφαρμογής μιας τέτοιας τεχνολογίας, ωστόσο φαίνεται πως τα συστήματα αυτά βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.
 

NEO TRAFIC
skoda