• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συνεχίζονται τα έργα στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας

1.901 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/4/2019

Η Τροχαία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Απριλίου. Διαβάστε πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα συνεχιστούν οι προσωρινές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στον Α/Κ Πειραιώς - Χαμοστέρνας, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου/Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από 31.03.2019 έως 30.04.2019, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:
 

Δείτε περισσότερα στο AutoTρίτη

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κων/πόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. 
    Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200,00μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα. 
    Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.
  • Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.