Σύντομα στην Ελλάδα το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σύντομα στην Ελλάδα το νέο Jeep Grand Cherokee 4xe

2.857 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2022)

Το νέο Grand Cherokee 4xe παράγεται στις Η.Π.Α., ενώ οι παραγγελίες για την ελληνική αγορά αναμένεται να ανοίξουν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Καταφτάνει στην χώρα μας

Η πλήρης γκάμα του νέου Jeep Grand Cherokee 4xe ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ιταλία, στη Γαλλία και στη Γερμανία, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

Οι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις εκδόσεις Limited 4xe, Trailhawk 4xe, Overland 4xe και Summit Reserve 4xe, η κάθε μία με τα δικά της χαρακτηριστικά, αλλά κοινό παρονομαστή το τετρακίνητο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιβλητικό από κάθε γωνία

Εξωτερικά το μοντέλο ξεχωρίζει με τις αναλογίες του, αλλά και τα στιλιστικά στοιχεία που άμεσα δίνουν το στίγμα ενός αυθεντικού Jeep. Η κλασσική μάσκα με τις επτά γρίλιες έχει εφαρμοστεί σε μια σιλουέτα που παρά τις παρεμβάσεις για μέγιστη αεροδυναμική απόδοση συνεχίζει να κυριαρχεί, ενώ παράλληλα συνδυάζεται με τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED.  

Με τρεις τεράστιες οθόνες και φουλ σε εξοπλισμό

Αντίστοιχα στο εσωτερικό, η πολυτέλεια και ο επιβλητικός χαρακτήρας συνδυάζονται με δύο ψηφιακές οθόνες 10,1’’, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για την κεντρική κονσόλα, ενώ για πρώτη φορά στην κατηγορία και ο συνοδηγός έχει μπροστά του μια οθόνη αφής 10,25’’. Το επίπεδο άνεσης ενισχύεται από τα καθίσματα με δυνατότητα θέρμανσης, εξαερισμού και μασάζ, ενώ ο ατμοσφαιρικός φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την ένταση και το χρώμα. 

Μεταξύ άλλων η τεχνολογική πλατφόρμα του μοντέλου περιλαμβάνει, ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό καθρέπτη οπισθοπορείας, έγχρωμο head-up display (HUD) 10’’, σύστημα ασύρματης φόρτισης, υπηρεσίες Amazon Alexa και Google Home™, έλεγχο κατάστασης και λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση, αναβαθμίσεις μέσω διαδικτύου και σύστημα ελέγχου από τους εμπρός επιβάτες του περιεχομένου που προβάλουν οι οθόνες στα πίσω καθίσματα. Διαθέσιμο είναι και το hi-end σύστημα ήχου της McIntosh με τα 19 ηχεία συνολικής απόδοσης 950W.

Τέλος, τα πολυάριθμα σημεία αποθήκευσης στην καμπίνα συμπληρώνει ο χώρος αποσκευών, οποίος ξεπερνά τα 1000 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση, ενώ διπλασιάζεται όταν αυτά αναδιπλωθούν.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw