H BMW έκανε την επανάστασή της, δημιούργησε το πρώτο προσθιοκίνητο και πολυχρηστικό μοντέλο της.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H BMW έκανε την επανάστασή της, δημιούργησε το πρώτο προσθιοκίνητο και πολυχρηστικό μοντέλο της.

BMW 218i Active Tourer: Η πρώτη προσθιοκίνητη BMW

96.953 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2015)

Στα γρήγορα:
• Έχει 26.470 ευρώ
• Είναι 1,5 λτ. άμεσου ψεκασμού με 136 άλογα
• Καίει 4,9 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 103,5 ευρώ τέλη


H ΒΜW με τη δημιουργία της νέας Σειρά 2 Active Tourer, ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, μιας και «μπαίνει» σε ακόμα μια κατηγορία, αυτή των πολυμορφικών. Κι επειδή για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, η BMW κάνει το πρώτο βήμα και σε ότι αφορά την μετάδοση της κίνησης, που στην περίπτωση της 2 Active Tourer είναι μπροστά. 


Κινητήρας: 3κυλινδρος με 136 ίππους
Κάτω από το καπό της πολυμορφικής BMW 2 Active Tourer, υπάρχει ο 3κυλινδρος 1,5 λίτρων κινητήρας του BMW Group, ο οποίος αποδίδει 136 ίππους και ο οποίος μας είναι γνωστός από το Mini Cooper. Κάθε κύλινδρος έχει χωρητικότητα 500 κ.εκ., ενώ υπάρχουν και 2 εκκεντροφόροι επικεφαλής με μεταβλητό χρονισμό (διπλό VANOS), αλλά και σύστημα μεταβολής του βυθίσματος των βαλβίδων. Χωρίς κραδασμούς ή θόρυβο λόγω των 3 κύλινδρων, τραβάει από πολύ χαμηλά, είναι άμεσο στις εντολές του οδηγού και σε συνδυασμό με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο με βελτιωμένη και πολύ καλή αίσθηση, προσδίδει πολύ καλές επιδόσεις.


Εσωτερικό-Χώροι: Με premium αύρα
Το εσωτερικό της Σειρά 2 Active Tourer ξεχωρίζει με την ποιότητα των υλικών της, ενώ το φινίρισμα και η συναρμογή κυμαίνονται σε κορυφαία επίπεδα. 
Ο οδηγός κάθεται σε μια σχετικά υψηλή θέση οδήγησης, έχοντας στη διάθεσή του ένα σπορτίφ τιμόνι και έναν πλήρη πίνακα οργάνων. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των εσωτερικών χώρων, η ΒΜW Σειρά 2 Active Tourer είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη, αφού ακόμη και μεγαλόσωμοι επιβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα χώρου.


Οδική συμπεριφορά: Στιβαρή και εύκολα ελεγχόμενη
Αν είσαι φαν της BMW, δεν μπορείς να συνηθίσεις το γεγονός ότι η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς. Σαφώς δεν έχει το ζύγισμα των πισωκίνητων και αν την πιέσεις έχει τυπικά υποστροφική συμπεριφορά. Το τιμόνι είναι άμεσο, ο επιλογέας έχει μικρές διαδρομές και ακριβές κούμπωμα, ενώ η ανάρτηση είναι ελαφρώς σφιχτή. Κρατάει καλά, ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων παραμένει βιδωμένος στην άσφαλτο, φρενάρει εξαιρετικά και κάθε αντίδραση στο όριο είναι προοδευτική και εύκολα ελεγχόμενη. Και στην 2 Active Tourer


200 διαθέσιμα στοιχεία για BMW  ΣΕΙΡΑ 2 ACTIVE TOURER
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

H ΒΜW με τη δημιουργία της νέας Σειρά 2 Active Tourer, ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, μιας και «μπαίνει» σε ακόμα μια κατηγορία, αυτή των πολυμορφικών.

H ΒΜW με τη δημιουργία της νέας Σειρά 2 Active Tourer, ενισχύει την παρουσία της στην αγορά, μιας και «μπαίνει» σε ακόμα μια κατηγορία, αυτή των πολυμορφικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto