Τα 5 φθηνότερα μικρά SUV

109.548 Επισκέψεις στο άρθρο

Light περιπέτεια, ακόμα πιο light τιμή: Δείτε ποια είναι τα 5 φθηνότερα μικρά crossover της αγοράς.

Η ελληνική αγορά προσφέρει αρκετές προσιτές επιλογές στην κατηγορία των μικρών crossover, μοντέλων ικανών να ανταποκριθούν στις ανάγκες μια οικογένειας, αλλά και να προσφέρουν τη δυνατότητα για μια μικρή περιπέτεια.

Τα μικρά Crossover είναι αυτή τη στιγμή η πιο hot κατηγορία, καθώς πλέον υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά, τα οποία μάλιστα έχουν εξελιχθεί σε βαθμό που μπορούν να προσφέρουν ασφαλείς μετακινήσεις, σύγχρονες ανέσεις, αλλά και χώρους ακόμη και για μια μικρή οικογένεια. Μάλιστα καταφέρνουν να συνδυάζουν τόσο την κίνηση μέσα στην πόλη, χάρη στις compact διαστάσεις τους, αλλά και τη δυνατότητα να κινηθούν σε μη ασφάλτινα εδάφη, συμπληρώνοντας έτσι τον ολοκληρωμένο τους χαρακτήρα.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έρχονται και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, χωρίς να κοστίζουν μια περιουσία. Όπως μπορείτε να δείτε στο θέμα μας, οι τιμές μερικών εκ των δημοφιλέστερων μοντέλων κυμαίνονται και κατω από το ψυχολογικό όριο των 15.000 ευρώ.    

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel