Το προσεχές φθινόπωρο, πιθανώς στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά του δημοφιλούς VW Passat.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το προσεχές φθινόπωρο, πιθανώς στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά του δημοφιλούς VW Passat.

Τα 1α επίσημα στοιχεία για το νέο VW Passat

6.977 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2014)

Πριν το ντεμπούτο του προσεχούς φθινοπώρου, η VW έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα και τις αρχικές πληροφορίες του νέου Passat, το οποίο θα υιοθετεί μια coupe αισθητική, ενώ θα φέρει πλήθος καινοτομιών.

Με το επίσημο ντεμπούτο να έχει προγραμματιστεί για το προσεχές φθινόπωρο, η VW έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα, αλλά και τις αρχικές λεπτομέρειες της νέας γενιάς του δημοφιλούς Passat, ένα μοντέλο για το οποίο σας έχουμε ξαναμιλήσει σε προηγούμενο θέμα, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του.Εμφάνιση: 4θυρο coupeΠλέον, όμως, έχουμε στη διάθεσή μας επίσημη πληροφόρηση, έστω και αν αυτή προέρχεται από σκίτσα. Με βάση αυτά, λοιπόν, βλέπουμε πως το επερχόμενο Passat θα διαθέτει μια περισσότερο σπορ εμφάνιση, καθώς υιοθετεί μια στιλάτη εμπρόσθια όψη, με δυναμική μάσκα και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα. Το σπορ ύφος συνεχίζεται αμείωτα στο προφίλ και πίσω, με το νέο Passat να υιοθετεί μια ξεκάθαρα coupe-sedan αισθητική. Τονισμένοι φαίνονται οι θόλοι των τροχών, διακρίνονται λεπτομέρειες χρωμίου, ενώ η απόληξη της εξάτμισης είναι διπλή.Εσωτερικό: με high-tech εξοπλισμόΣκίτσα από το εσωτερικό δε δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά οι πληροφορίες θέλουν το νέο Passat να προσφέρεται (προαιρετικά προφανώς) με τεχνολογία heads up display και μια οθόνη 12,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων. Νέο αναμένεται να είναι το σύστημα infotainment, το οποίο θα συνδέεται με tablets και smartphones.Εκδόσεις: νέος TDI και plug-in hybridΚάτω από το καπό, ντεμπούτο θα κάνει ο νέος 2λιτρος twin-turbo TDI 4κύλινδρος κινητήρας, απόδοσης 240 ίππων ισχύος και 500 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με 7άρι DSG κιβώτιο, μεταφέροντας την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Οι Γερμανοί υπόσχονται κατανάλωση πετρελαίου της τάξης των 5 λτ./100 χλμ. Το 2015 περιμένουμε μία plug-in hybrid έκδοση με TSI κινητήρα βενζίνης 1,4 λτ. και ηλεκτρικό μοτέρ 102 ίππων. Η συνδυασμένη ισχύς του υβριδικού συστήματος θα είναι 204 ίπποι, ενώ αναμένεται μια ηλεκτρική αυτονομία του οχήματος της τάξης των 50 χλμ. Συνολικά, το εύρος της απόδοσης των μηχανικών συνόλων του επερχόμενου Passat θα ποικίλλει από 120 έως 280 ίππους.

Το επερχόμενο Passat θα διαθέτει μια περισσότερο σπορ εμφάνιση, καθώς υιοθετεί μια στιλάτη εμπρόσθια όψη, με δυναμική μάσκα και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα.

Το επερχόμενο Passat θα διαθέτει μια περισσότερο σπορ εμφάνιση, καθώς υιοθετεί μια στιλάτη εμπρόσθια όψη, με δυναμική μάσκα και χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
SEAT