Ford Ranger Raptor: Ένα WRC με «καρότσα»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Ranger Raptor: Ένα WRC με «καρότσα»

27.401 Επισκέψεις στο άρθρο

WRC με καρότσα: Το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα ακόμα συνηθισμένο Pick-Up. Είναι μια πολεμική μηχανή με αγωνιστικά γονίδια που δε σταματάει πουθενά.

 

WRC με καρότσα!

Το Ford Ranger Raptor είναι η πιο «σκληρή» και αγωνιστική εκδοχή του Ευρωπαϊκού best-seller στην κατηγορία των Pick-Up και συγχρόνως ένα μοντέλο που φτιάχτηκε για να προσφέρει υψηλές δόσεις αδρεναλίνης και συγκινήσεις εντός και εκτός δρόμου. 

Το μήκος του Ford Ranger Raptor ανέρχεται στα 5.374 χλστ. , το πλάτος στα 2.180 χλστ. και το ύψος στα 1.873 χλστ. ενώ το μετατρόχιο ορίζεται στα 1.710 χλστ. σε αμφότερους τους 
άξονες, με το μεταξόνιο να 
φτάνει στα 3.220 χλστ..

Το μήκος του Ford Ranger Raptor ανέρχεται στα 5.374 χλστ. , το πλάτος στα 2.180 χλστ. και το ύψος στα 1.873 χλστ. ενώ το μετατρόχιο ορίζεται στα 1.710 χλστ. σε αμφότερους τους άξονες, με το μεταξόνιο να φτάνει στα 3.220 χλστ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εξάλλου, το Ranger Raptor είναι δημιούργημα της Ford Performance, του τμήματος δηλαδή που είναι υπεύθυνο για κάθε όχημα επιδόσεων. Από το Fiesta ST μέχρι το GT, καθώς επίσης και όλων των οχημάτων που λαμβάνουν μέρος σε επίσημους αγώνες, όπως φυσικά στο παρελθόν το WRC. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα μυστικά που κάνουν το Ranger Raptor τόσο ξεχωριστό.

1. Εμπνευσμένο από το «badass» F-150 Raptor

2. Πλαίσιο για να αντέχει στις σκληρές δοκιμασίες

3. Με αγωνιστική ανάρτηση και ειδικά ελαστικά

4. Με 213 ίππους και 500 Nm ροπής

5. Οδήγηση σε ακραίες συνθήκες Baja

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto