• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Audi πιστεύει στα SUV και το δείχνει.

«Τα SUV το 50% των πωλήσεων της Audi»

Διαβάστηκε από 1247 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2018
 

Δεν αποτελεί μυστικό πως τα SUV και τα crossover είναι πιο δημοφιλή από ποτέ, με την Audi να θεωρεί πως αυτό δεν είναι κάτι παροδικό, υπολογίζοντας πως στο μέλλον το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κατηγορία θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δείτε τα νούμερα που αναφέρει.

Η Audi πιστεύει στα SUV και το δείχνει. Συγκεκριμένα σε μία προ ημερών δήλωσή της η γερμανική φίρμα τόνισε ότι υπολογίζει πως μέχρι το 2025 το 50% των παγκόσμιων πωλήσεών της θα είναι SUV.
 
Μπορεί σε κάποιους κάτι τέτοιο να φαντάζει απίθανό, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ήδη σε κάποιες αγορές η φίρμα βλέπει από πρώτο χέρι να δικαιώνονται αυτές οι προβλέψεις της, καθώς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 51% των πωλήσεων της μάρκας προέρχεται από SUV. Επιπλέον η Audi βλέπει την ίδια κατηγορία οχημάτων να καταλαμβάνει στην Ευρώπη το 33% των πωλήσεων, ενώ στην Κίνα το ποσοστό αυξάνεται στο 34%.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το πιο δημοφιλές SUV της Audi είναι το ολοκαίνουργιο Q5, πουλώντας μέχρι στιγμής φέτος σε όλο τον κόσμο 125.750 μονάδες από τις οποίες οι 24.700 πωλήθηκαν τον Μάιο, αποτελώντας αύξηση 16% σε σχέση με τον Μάιο του 2017.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο η γερμανική εταιρεία συνεχίζει να σχεδιάζει και να επενδύει στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας στα σκαριά την έλευση του Q1 αλλά και του Q4, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μέρος του σχεδίου της φίρμας είναι και ο ηλεκτροκίνηση καθώς προ των πυλών βρίσκεται και το ηλεκτρικό SUV E-Tron Quattro.   

Tags: AUDI
 

ΔΙΕΘΝΗ NEA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

AUDI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός