Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Space Star facelift.

Το Space Star facelift.

To ανανεωμένο Attrage.

Tα ανανεωμένα Mitsubishi Space Star & Attrage

14.701 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Πιο μοντέρνα εμφάνιση και φρεσκαρισμένο εσωτερικό έχουν τώρα τα δύο αυτά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Γνωρίστε τα.


Στην επίσημη αποκάλυψη των ανανεωμένων Space Star και Attrage προχώρησε η Mitsubishi λίγο πριν τα δύο μοντέλα παρουσιαστούν μπροστά στα μάτια του κοινού για πρώτη φορά στην Έκθεση International Motor Expo 2019 που θα ανοίξει τις πόρτες της στις 28 Νοεμβρίου.

Και τα δύο μοντέλα επωφελούνται από νέα σχεδίαση στον πρόβολό τους που υιοθετεί πλέον την Dynamic Shield ταυτότητα της φίρμας. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν νέα πολλαπλά LED φώτα που συνδυάζονται αρμονικά με την γρίλια ενώ πίσω, νέος είναι ο προφυλακτήρας και η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων LED. H παλέτα των χρωμάτων αποτελείται τώρα από δύο ακόμα επιλογές, White Diamond και για τα δύο μοντέλα και Sand Yellow αποκλειστικά για το Space Star. Nέα σχεδίαση έχουν επίσης οι 15άρες ζάντες αλουμινίου που προσφέρονται και στα δύο μοντέλα.

Στον εσωτερικό διάκοσμο, η εταιρεία υπόσχεται πως και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν τώρα μια σειρά από -μαλακά στη αφή- υλικά και καινούρια καθίσματα από ύφασμα και συνθετικό δέρμα στο Space Star και μόνο από συνθετικό δέρμα στο Attrage. H Mitsubishi προσφέρει στα δύο μοντέλα το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που διαθέτει σε μια 7 ιντσών οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα Apple Car Play.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν τα δύο μοντέλα θα λάβουν κάποιο νέο κινητήριο σύνολο πέρα από τον 3κύλινδρο 1.200άρη ατμοσφαιρικό των 79 ίππων που συνδυάζεται είτε με 5άρι μηχανικό είτε CVT κιβώτιο. Το πιθανότερο είναι πάντως πως δεν πρόκειται να δούμε κάποια νέα προσθήκη στην γκάμα.
 

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI SPACE STAR