Τα επίσημα σκίτσα του επερχόμενου Skoda Kamiq ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

Tο λογότυπο «Skoda» βρίσκεται ολογράφως στο πίσω μέρος ανάμεσα από τα φωτιστικά σώματα.

Τα επίσημα σκίτσα του Skoda Kamiq (+vid)

3.919 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Τα επίσημα σκίτσα του επερχόμενου Skoda Kamiq ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ημέρες η Skoda επιβεβαίωσε και επίσημα τον ερχομό του Kamiq στην Ευρώπη, κάνοντας το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και σήμερα η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα σκίτσα της νέας πρότασης στην κατηγορία των SUV.  
 
Αν και το μοντέλο έχει κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της Κίνας, ο σχεδιασμός της ευρωπαϊκής του εκδοχής φαίνεται να αντλεί στοιχεία από τα ήδη υπάρχοντα Karoq και Kodiaq. Αυτό φαίνεται υιοθετώντας τον γνωστό σχεδιασμό στο εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, τα οποία χωρίζονται σε δύο μέρη.
 
Όμως υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τους μεγαλύτερους αδελφούς του, καθώς τα λεπτά φωτιστικά σώματα στο πάνω μέρος του Kamiq χρησιμεύουν ως φώτα ημέρας. Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα Skoda έχει τα DRL τοποθετημένα πάνω από τους κύριους προβολείς, κάτι που συναντάμε και στο Hyundai Kona, το οποίο συμπτωματικά θα είναι ένας άξιος αντίπαλος του Kamiq.
 
Από κει και πέρα κοιτώντας τα σκίτσα βλέπουμε πολλά στοιχεία τα οποία έχουμε ξαναδεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων μοντέλων, όπως τους μεγάλους τροχούς, την απουσία χειρολαβών, αλλά και τις εξαιρετικές γραμμές οι οποίες όπως συμβαίνει σε κάθε αυτοκίνητο το κάνουν να φαίνεται πιο ωραίο απ όσο θα είναι στην πραγματικότητα. Τέλος σε ότι αφορά το εξωτερικό να αναφέρουμε το ασημένιο μπροστινό σπόιλερ στο κάτω μέρος που δίνει μια πιο off-road εμφάνιση, αλλά και το λογότυπο «Skoda» που βρίσκεται ολογράφως στο πίσω μέρος ανάμεσα από τα φωτιστικά σώματα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Kamiq θα πωλείται αποκλειστικά με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, όπως τα Volkswagen T-Cross και SEAT Arona. Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο στις 5 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

PEIRAIOS LEASING
OPEL