Τα επίσημα σχέδια του επερχόμενου Skoda Kamiq.

Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο.

Tο μοντέλο έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Karoq.

Τα επίσημα σχέδια του νέου Skoda Kamiq

2.946 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Τα επίσημα σχέδια του επερχόμενου SUV που σκοπεύει να κατασκευάσει, έδωσε στη δημοσιότητα, η Skoda. Ο λόγος για το Skoda Kamiq.

Το μοντέλο αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνιση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο και πρόκειται για ένα SUV το οποίο θα προσφερθεί αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, μάλιστα η Skoda δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το όνομα, αλλά το νέο μοντέλο αναμένεται να ονομαστεί Kamiq.
 
Μάλιστα λίγους μήνες πριν η Skoda δημοσιεύσει τα επίσημα σχέδια του νέου της μοντέλου, είχαν διαρρεύσει εικόνες του Kamiq χωρίς ίχνος καμουφλάζ, τις οποίες και σας τις είχαμε παρουσιάσει.
Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Karoq, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού δεν θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB αλλά στην PQ25 του VW Group, η οποία υποστηρίζει επίσης το Rapid.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει ωστόσο σύμφωνα με φήμες του παρελθόντος το μοντέλο είναι πολύ πιθανό  να πάρει ισχύ από ένα ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 110 ίππους, ενώ το κόστος του θα κυμαίνεται περίπου στα 90.000 γιουάν  (περίπου 11.500 ευρώ).
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται κατά την παρουσίαση του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο.

peugeot
NISSAN