Ένα στόλο πρωτοτύπων E-Tron οχημάτων έφερε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Audi.

O σχεδιασμός του μοντέλου φαίνεται να είναι πιο σπορ σε σχέση με αυτόν του Q5.

Τα καμουφλαρισμένα Audi e-tron στη Γενεύη

2.346 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2018)

Ένα στόλο πρωτοτύπων E-Tron οχημάτων έφερε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Audi, προσφέροντας μια γεύση του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου, που θα αποκαλυφθεί το Αύγουστο.

Μάλιστα προτού τα SUV μοντέλα κάνουν την εμφάνισή τους στη συνέντευξη Τύπου της Audi δίπλα στο ολοκαίνουργιο A6, έκαναν μια βόλτα από κάποιους κεντρικούς δρόμους της πόλης, φέροντας βεβαίως το απαραίτητο καμουφλάζ, ώστε να μείνουν κρυφά τα στοιχεία που επιθυμεί η γερμανική μάρκα.
 
Απ ότι μπορούμε να δούμε ο σχεδιασμός του μοντέλου φαίνεται να είναι πιο σπορ σε σχέση με αυτόν του Q5, έχοντας  μια ευρεία γρίλια, που κοσμείται με κάθετα και οριζόντια σιρίτια, ενώ όμορφης σχεδίασης είναι και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, τα οποία στο πάνω μέρος τους φιλοξενούν τα φώτα ημέρας, ενώ στο πίσω μέρος ενώνονται μέσω μιας λεπτής γραμμής που «τρέχει» το πορτμπαγκάζ, σχηματίζοντας στις άκρες το γράμμα «Υ».
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, ωστόσο αν το μοντέλο παραγωγής βασιστεί στο πρωτότυπο, τότε αναμένεται να έχει τρία ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 430 ίππων, όπου μαζί με το overboost άγγιζε τα 500 άλογα, με την αυτονομία οδήγησης να ανέρχεται στα 500 χιλιόμετρα.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το μοντέλο παραγωγής του Audi E-Tron θα αποκαλυφθεί στις Βρυξέλλες στις 30 Αυγούστου και μέχρι τότε η φίρμα θα τεστάρει περίπου 250 καμουφλαρισμένα πρωτότυπα στους δημόσιους δρόμους.    

Toyota
moto