Oι σχεδιαστές έχουν προσφέρει στο μοντέλο ανασχεδιασμένους προβολείς.

Τα νέα φώτα της Mercedes GLC coupe (+vid)

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Μετά την επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης GLC, η Mercedes δεν απέχει πολύ από το να προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της επίσης ανανεωμένης GLC coupe. Ωστόσο μέχρι τότε φρόντισε να μας κρατήσει σε εγρήγορση δημοσιεύοντας ένα teaser βίντεο του μοντέλου.

Απ ότι φαίνεται οι σχεδιαστές έχουν προσφέρει στο μοντέλο ανασχεδιασμένους προβολείς, ενώ διαφορετική «υπογραφή» θα έχουν και τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα εκτείνονται μέχρι και την πόρτα του χώρου αποσκευών, έχοντας ένα φρέσκο σχέδιο για να μπορέσει το αυτοκίνητο να μπει απέναντι από την επόμενη γενιά της BMW X4.
 
Εικόνα από το εσωτερικό δεν υπάρχει στο σύντομο βίντεο, όμως η ανανεωμένη GLC coupe αναμένεται να υιοθετήσει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, η οποία θα συνδυάζεται με μία οθόνη 7 ή 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που περιέχει επίσης το touchpad στην κεντρική κονσόλα. Τέλος αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα πολύ πιθανή είναι η ύπαρξη του turbo κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων που βρίσκουμε και στην GLC.
 
Η Mercedes δεν αναφέρει συγκεκριμένα πότε θα παρουσιάσει τη GLC coupe facelift, αλλά γνωρίζουμε ότι θα συμβεί σύντομα. Ένα πιθανό δημόσιο ντεμπούτο μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Auto Show της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα.
 
Δείτε το βίντεο
 

Hyundai
vw