Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

    Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

    109.113 Επισκέψεις στο άρθρο

    Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε από την ιστοσελίδα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

    Έντυπος κατάλογος εργοστασίου κατασκευής του αυτοκινήτου ή βεβαίωση αντιπροσωπείας, όπου φαίνεται η ικανότητα έλξης του αυτοκινήτου. Επίσης, η μέγιστη τεχνικά επιτρεπτή ρυμουλκούμενη μάζα με ή χωρίς συστήματα πέδησης αναγράφεται στα πεδία Ο1 και Ο2 της άδειας κυκλοφορίας.

    Παράβολο 3 Ευρώ (δεν απαιτείται για τα ελαφρά ρυμουλκούμενα).

    Επιπλέον για ελαφρά ρυμουλκούμενα: Τιμολόγιο, απόδειξη αγοράς, ή υπεύθυνη δήλωση για ιδιοκατασκευή. Εγκριτική απόφαση ή υπεύθυνη δήλωση μηχανολόγου μηχανικού ότι είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος (34075/3663/99).

    Παλαιό σημείωμα έλξης για μεταχειρισμένο ρυμουλκούμενο.

    Ιδιωτικό συμφωνητικό θεωρημένο από Δ.Ο.Υ. ή υπεύθυνη δήλωση περί μεταβίβασης ή παραχώρησης της χρήσης του ρυμουλκούμενου, για μεταχειρισμένο ρυμουλκούμενο.

    `Αδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Τέλος, για τροχόσπιτα καινούρια απαιτείται τίτλος κυριότητας (πιστοποιητικό τελωνείου ή τιμολόγιο αγοράς ή ιδιωτικό συμφωνητικό θεωρημένο από Δ.Ο.Υ.) και εγκριτική απόφαση, ενώ για μεταχειρισμένα χρειάζεται το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταβίβασης, θεωρημένο από αρμόδια Δ.Ο.Υ. και το σημείωμα έλξης του παλαιού ιδιοκτήτη.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SPRING SEAT
    citroen