Δύο επίσημα σκίτσα του νέου της SUV έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda.

Το δεύτερο σκίτσο απεικονίζει ένα δομημένο, διακριτικό οπίσθιο τμήμα με έντονα τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα.

Νέο Skoda Vision IN

5.166 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

Δύο επίσημα σκίτσα του νέου της SUV έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda, δίνοντάς μας μία γερή «γεύση» του Vision IN, όπως είναι το όνομά του.

Κοιτώντας τις εικόνες παρατηρούμε πως ο πρόβολος του αυτοκινήτου εκτός από ένα μεγάλο καπό και μια μεγάλη μάσκα, χαρακτηρίζεται από τις χωριστές μονάδες των φωτιστικών σωμάτων. Παράλληλα δύο μεγάλοι αεραγωγοί στις άκρες, αλλά και μία μαζική αλουμινένια ποδιά δίνουν ανεβάζουν τον σπορ και συνάμα δυναμικό χαρακτήρα.
 
Το δεύτερο σκίτσο απεικονίζει ένα δομημένο, διακριτικό οπίσθιο τμήμα με έντονα τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα, τη στιγμή που μια επιπλέον οριζόντια λωρίδα φωτός συνδέει τους ανακλαστήρες. Το όνομα της Skoda αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα στο κέντρο του πίσω μέρους, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα θα μπορούν και αυτά να φωτίζονται. Τέλος ένα διαχύτης αλουμινίου είναι ενσωματωμένος στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα.
 
Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το μοντέλο θα απογοητευτούν, καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα αφορά την αγορά της Ινδίας, όπου και πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στην Έκθεση «Auto Expo 2020», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί από 5 έως 12 Φεβρουαρίου. Τέλος να αναφέρουμε πως θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα MQB A0 IN, την οποία θα εγκαινιάσει το νέο Vision IN.

Hyundai
NISSAN