Teasάρει ξανά την «καυτή» GR Corolla η Toyota

Teasάρει ξανά την «καυτή» GR Corolla η Toyota

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2022)

H Τoyota δεν σταματάει να teasάρει τον ερχομό της πανίσχυρης GR Corolla, αυτή την φορά μέσω στόρι στον λογαριασμό της στο Instagram.

Νέο teaser για την Toyota GR Corolla

Η Toyota συνεχίζει την καμπάνια της για τον ερχομό της σκληροπυρηνικής GR Corolla αυτή την φορά δημοσιεύοντας μια θολή εικόνα μέσω στόρι στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θολή η εικόνα που δημοσίευσε η Toyota

H εικόνα δεν μας αφήνει να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, αφού εκτός από το ότι είναι θολή, μας δείχνει μόνο το πίσω πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου, όπου διακρίνεται μόνο το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα παράθυρα, η μαύρη κεραία στην οροφή και, μάλλον, ο μαύρος διαχύτης του αυτοκινήτου. Στο παρελθόν ωστόσο η Toyota έχει teasάρει με πιο ευδιάκριτες φωτογραφίες τη νέα σπορ έκδοση του μικρομεσαίου της αυτοκινήτου και έτσι ήδη γνωρίζουμε τι πρέπει να περιμένουμε όταν γίνει η αποκάλυψή της.

Έρχεται με 300 άλογα και 370 Nm ροπής

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το μοντέλο θα εξοπλιστεί με τον 3κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων του GR Yaris στο οποίο προσφέρει 261 ίππους με 360 Nm ροπής. Ωστόσο για τη μεγαλύτερη GR Corolla το μοτέρ θα πάρει μία μικρή αναβάθμιση για να είναι ικανό να «βγάζει» 300 άλογα και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται αρχικά με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ενώ η αυτόματη μετάδοση ίσως γίνει διαθέσιμη σε μεταγενέστερο χρόνο. Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
Audi