Η Toyota teasάρει ξανά τον ερχομό της GR Corolla

Η Toyota teasάρει ξανά τον ερχομό της GR Corolla

2.708 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2021)

Η Toyota έδωσε στην δημοσιότητα μια δεύτερη teaser εικόνα που μας προϊδεάζει έξυπνα για τον ερχομό της σκληροπυρηνικής GR Corolla, η οποία λέγεται πως θα αποδίδει 300 άλογα.

Θέμα χρόνου ο ερχομός της νέας Toyota GR Corolla

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μια δεύτερη teaser εικόνα για τον ερχομό της σκληροπυρηνικής GR Corolla δημοσίευσε η Toyota, αυτή την φορά μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram.

Την προδίδουν το GT FOUR και ο πιο επιθετικός πρόβολος 

Συγκεκριμένα, η ιαπωνική φίρμα ανέβασε μια φωτογραφία της Corolla, δείχνοντας ωστόσο στο background ένα δεύτερο αυτοκίνητο που φορούσε βαρύ καμουφλάζ αλλά και έχοντας στο πλάι τα γράμματα «GT FOUR». Ακριβή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε, αφού το αυτοκίνητο είναι καλά κρυμμένο στο πίσω μέρος της εικόνας. Φαίνεται πάντως πως ο πρόβολος του αυτοκινήτου θα είναι λίγο πιο επιθετικός σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του ιαπωνικού μικρομεσαίου.

Έχει προηγηθεί και άλλη teaser εικόνα 

Θυμίζουμε πως η Toyota είχε δημοσιεύσει πριν μια περίπου βδομάδα μια άλλη εικόνα που μας προϊδέαζε για την GR έκδοση του μοντέλου.  Σε εκείνη την εικόνα, το ταχύμετρο δείχνει «G16», κάτι που είναι μια σαφή αναφορά στον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα G16E-GTS 1,6 λίτρων που τροφοδοτεί το GR Yaris, ενώ στο σύστημα πλοήγησης η ονομασία του δρόμου είναι «GR Four», όπως είναι το όνομα του συστήματος τετρακίνησης που θα έχει το αυτοκίνητο. Επίσης υπήρχαν δύο αριθμοί στο σύστημα κλιματισμού, ο ένας στην πλευρά του οδηγού και ο άλλος στου συνοδηγού έγραφαν «2 68» που παραπέμπουν στα 268 άλογα που είναι η ισχύς του GR Yaris στην Ιαπωνία, ενώ τέλος, στον καθρέπτη μπορεί να δει κάποιος το GR Corolla να κινείται, αν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Έρχεται με 300 άλογα και 370 Nm ροπής

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το μοντέλο θα εξοπλιστεί με τον 3κύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων του GR Yaris στο οποίο προσφέρει 261 ίππους με 360 Nm ροπής. Ωστόσο για τη μεγαλύτερη GR Corolla το μοτέρ θα πάρει μία μικρή αναβάθμιση για να είναι ικανό να «βγάζει» 300 άλογα και 370 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.
 
Εκεί στο βάθος κρύβεται μια GR Corolla!
- Την προδίδουν το «GT FOUR» και ο πιο επιθετικός πρόβολος
- Έχει προηγηθεί και άλλη «έξυπνη» teaser εικόνα
- Έρχεται με 300 άλογα και 370 Nm ροπής & 4κίνηση
Πόσα λεφτά θα δίνατε για να την αποκτήσετε; Θα την προτιμούσατε από ένα Golf R;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
skoda