Teaser βίντεο δείχνει μέσα και έξω το νέο Pagani C10
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Teaser βίντεο δείχνει μέσα και έξω το νέο Pagani C10

1.696 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2022)

Το νέο Pagani C10 αναμένεται να κάνει ντεμπούτο του στις 12 Σεπτεμβρίου και η μάρκα συνεχίζει να δημοσιεύει teaser βίντεο του πολυαναμενόμενου hypercar!

Στις 12 Σεπτέμβρη το ντεμπούτο του C10

Το πρώτο teaser βίντεο που δημοσίευσε η Pagani αναφορικά με το επερχόμενο C10 έδειχνε τον ιδρυτή της εταιρείας, Horacio Pagani να σκιτσάρει το αυτοκίνητο. Ωστόσο η μάρκα δεν στάθηκε εκεί και προχώρησε στην δημοσιοποίηση πιο αποκαλυπτικού βίντεο, το οποίο ανέβασε στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με στοιχεία από τα Zonda και Huayra

Όπως μπορούμε να δούμε στο νέο βίντεο, παρουσιάζονται λεπτομέρειες για το εξωτερικό και μερικά σημεία του εσωτερικού. Το C10 δανείζεται κάποια στοιχεία στο στυλ από τα Zonda και Huayra, όπως τους γνωστούς πλέον διπλούς προβολείς της Pagani, την ώρα που στο πίσω μέρος υπάρχουν τέσσερα στρογγυλά πίσω φώτα LED και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο. Στο βίντεο φαίνονται επίσης και οι ζάντες αλουμινίου φινιρισμένες σε χρυσό, όπως ακριβώς και οι δαγκάνες των φρένων.

Με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο

Στο εσωτερικό, τα bucket καθίσματα με δερμάτινη επένδυση συνδυάζουν μπορντώ και γκρι αποχρώσεις. Το βίντεο μας δείχνει επίσης το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως στις επιλογές θα υπάρχει και το αυτόματο κιβώτιο. Αμφότερες θα συνδυάζονται με τον V12 6,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα που προέρχεται από την AMG. Η ισχύς του δε θα υπερβαίνει στους 900 ίππους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
CENNTRO ME EPIDOTHSH