Tο μοντέλο παραγωγής του Formentor δεν θα αποκλίνει σχεδιαστικά από το πρωτότυπο και αυτό φαίνεται και στην teaser εικόνα.

Teaser του CUPRA Formentor παραγωγής

1.509 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2020)

Μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν το μοντέλο παραγωγής του Formentor να βρίσκεται στην Έκθεση της Γενεύης που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα η οποία παρουσιάζει το πίσω μέρος του μοντέλου.

Όπως γνωρίζουμε το μοντέλο παραγωγής του Formentor δεν θα αποκλίνει σχεδιαστικά από το πρωτότυπο και αυτό φαίνεται και στην teaser εικόνα. Βέβαια παρατηρούμε ότι τα γραφικά των LED φώτων δεν είναι τόσο φανταχτερά όσο αυτά στο πρωτότυπο, ωστόσο αυτό είναι κάτι το αναμενόμενο, αφού συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μοντέλων παραγωγής και πρωτότυπων.
 
Κρυφά παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν το Formentor να έχει το ίδιο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης με την αντίστοιχη έκδοση του Leon. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε θα συνδυάζει τον υπερτροφοδοτούμενο TSI κινητήρα 1,4 λίτρων με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Στο Leon αυτός ο συνδυασμός προσφέρει συνολική απόδοση 245 άλογα και 400 Nm ροπής, με ηλεκτρική αυτονομία 60 χιλιομέτρων.
 
Φυσικά ένα ακόμα στοιχείο που θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε είναι αν το Formentor, το οποίο θυμίζουμε πως είναι το πρώτο 100% εξελιγμένο αυτοκίνητο της μάρκας CUPRA, θα είναι διαθέσιμο μόνο ως plug-in υβριδικό ή θα μεγαλώσει τη γκάμα του και με άλλες εκδόσεις. 
 
Όπως και να έχουν τα πράγματα στις αρχές του Μάρτη και συγκεκριμένα στις 3 του μήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου SUV θα ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες.       

Mercedes
moto