Τελειώνει με την Plug-In υβριδική τεχνολογία η Mercedes

5.623 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2021)

Plug-In υβριδικό ήταν και... πάει για την Mercedes, η οποία ανακοίνωσε πως σταδιακά θα σταματήσει την εξέλιξη των συγκεκριμένων συστημάτων κίνησης για να επικεντρωθεί στα αμιγώς ηλεκτρικά!

Το τέλος των Plug-In υβριδικών συστημάτων κίνησης από τη μεριά της ανακοίνωσε η Mercedes, ωστόσο, η τεχνολογία δεν θα καταργηθεί εν μία νυκτί, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει σταματήσει ολοκληρωτικά έως το 2025 και όλα αυτά για χάρη των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Από το 2025 και μετά μόνο ηλεκτρικά 
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη γερμανική μάρκα, από το 2025 και έπειτα η Mercedes θα ξεκινήσει την εισαγωγή πλατφορμών αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα, σε μια προσπάθεια να επιταχύνει τη στροφή της προς μια γκάμα μοντέλων μηδενικών ρύπων μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
 
Τα υπάρχονται PHEV συστήματα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται  
Σε ότι αφορά τα ήδη υπάρχοντα Plug-In υβριδικά συστήματα της Mercedes, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στο Μόναχο, στελέχη της Daimler είπαν πως θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σε υπάρχοντα και επερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά πλέον άλλα χρήματα σε συστήματα PHEV επόμενης γενιάς δεν πρόκειται να δαπανηθούν.
 
Τα βήματα της Mercedes για τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της 
Για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της Mercedes, η Plug-In υβριδική τεχνολογία θεωρήθηκε μεταβατική έως ότου τα αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης έφταναν σε ένα συγκεκριμένο σημείο ανάπτυξης. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2019, η Mercedes ανακοίνωσε επίσης ότι σταματά την ανάπτυξη νέων κινητήρων βενζίνης και το 2020, έγινε σαφές ότι η εταιρεία θα αποσύρει το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Τέλος, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, ανακοινώθηκε ότι από το 2030, η γκάμα της Mercedes-Benz θα περιλαμβάνει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις αγορές στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία.

Τραβάει χειρόφρενο με τα PHEV συστήματα η Mercedes!
H γερμανική μάρκα ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την εξέλιξη των συγκεκριμένων συστημάτων κίνησης για να επικεντρωθεί στα αμιγώς ηλεκτρικά!
Σωστή ή λάθος η απόφαση της Mercedes;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen