Αποκλείστηκε πλήρως το ενδεχόμενο παρουσίασης του «καυτού» Citroen C3 δια στόματος του θηλυκού αφεντικού της φίρμας.

Tέλος στα σενάρια για «καυτό» Citroen C3

5.769 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2018)

Κατά καιρούς είχαν προκύψει διάφορα σενάρια για τον ερχομό της ισχυρής έκδοσης του Citroen C3, στα οποία έδωσε τέλος με δηλώσεις της η Πρόεδρος της φίρμας.

Στις αρχές του 2017 και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά το του Ράλι Μόντε Κάρλο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες αιχμές για το επικείμενο λανσάρισμα της κορυφαίας έκδοσης του Citroen C3, δια στόματος του CEO του PSA Group, Carlos Tavares. Σήμερα, ωστόσο, το αφεντικό της μάρκας, κα Linda Jackson, απέκλεισε πλήρως αυτό το ενδεχόμενο μέσα από τις δηλώσεις της.
 

Αναλυτικότερα, η κα Jackson τόνισε πως είναι πιθανό να υπάρχει η δυνατότητα για τη μάρκα να πουλήσει μερικά ισχυρότερα μοντέλα, ωστόσο είναι πιο σημαντικό γι` αυτούς να εστιάσουν την προσοχή τους στη νέα στρατηγική που επικεντρώνεται στην άνεση. Επιπλέον, πρόσθεσε πως το DNA της Citroen δεν στοχεύει στο να υπάρχουν αυτοκίνητα με κινητήρες υψηλών επιδόσεων.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως οι δηλώσεις του αφεντικού της Citroen έρχονται σε σύγκρουση με όσα είχε πει παλιότερα: «Θα ήθελα να έχω ένα μοντέλο που να συνδέει τα οφέλη από το WRC και την Citroën Racing και έχουμε κάνει μία μελέτη».

NEO TRANSPORTER
test center