Aνεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε στη δημιουργία ενός σχεδίου που δείχνει αλλαγμένο το ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla.

Tesla Model Y με παραδοσιακό σχεδιασμό

1.677 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε στη δημιουργία ενός σχεδίου που δείχνει αλλαγμένο και μακριά από τον κουπέ σχεδιασμό που διαθέτει, το Tesla Model Y.

Το Model Y της Tesla διατηρεί ένα κουπέ σχεδιασμό, χαρακτηριστικό το οποίο βρίσκει αντίθετους μια κατηγορία ανθρώπων που ενδιαφέρονται για SUV μοντέλα, αλλά προτιμούν αυτά με πιο συμβατικό σχεδιασμό. Έτσι ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε στη δημιουργία ενός σχεδίου που δείχνει αλλαγμένο το ηλεκτρικό μοντέλο της Tesla.
 
Η βασική αλλαγή που βλέπουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο αφορά φυσικά τον γενικό σχεδιασμό του πίσω μέρους και όχι τα επιμέρους χαρακτηριστικά τα οποία εξάλλου δεν παρουσιάζονται από τον καλλιτέχνη. Βλέπουμε λοιπόν πως το κουπέ στοιχείο του κανονικού Model Y αποτελεί παρελθόν και στη θέση του έχει περάσει ένα πιο κάθετο πίσω μέρος.
 
Από κει και πέρα η γραμμή σχεδίασης δεν έχει διαφοροποιηθεί, αφού οι πλευρές παραμένουν ίδιες με αυτές του υπάρχοντος μοντέλου, ενώ αυτούσιο έχει διατηρηθεί και το εμπρόσθιο μέρος, αφού που μεταφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του κανονικού Model Y.
 
Η όλη δουλειά του σχεδιαστή έγινε προκειμένου να εκφράσει την άποψη του προς την Tesla, ότι θα έπρεπε εκτός από το τρέχον Model Y να δημιουργήσει και μία νέα έκδοση μακριά από κουπέ στοιχεία, προκειμένου να ικανοποιήσει τα γούστα όλων των αγοραστών, όπως κάνουν άλλες μάρκες με τα δικά τους SUV.
 
Με τα SUV/Crossover να είναι η δημοφιλέστερη κατηγορία εσείς τι λέτε. Πρέπει τα κουπέ SUV να έχουν και έκδοση με συμβατικό σχεδιασμό ή όχι

peugeot
skoda