Τesla Model Y περνά πάνω από... ρυάκι! (+vid)

9.744 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2020)

Ένας περήφανος ιδιοκτήτης Model Y δημοσίευσε στο twitter ένα video στο οποίο περνά με το αυτοκίνητό του πάνω από ένα ρυάκι. Δυστυχώς για αυτόν, κανείς δεν εντυπωσιάστηκε. Αντιθέτως...


O Εlon Musk περιμένει πως το νέο Tesla Model Y θα σημειώσει υψηλότερες πωλήσεις από αυτές που θα πετύχουν μαζί τα Model S, Model X και Model 3 και ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των αγοραστών, σπάνια θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του εκτός της ασφάλειας της ασφάλτου, ένα video που ήρθε στο φως δείχνει πως το ηλεκτρικό crossover μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου.

Ο Μike McGinnis πρόσφατα παρέλαβε το νέο Model Y και έσπευσε να το περάσει πάνω από ένα ρυάκι, ισχυριζόμενος πως το αυτοκίνητό του είναι ικανό όντως να ανταπεξέλθει σε δύσκολα τερέν. Όπως μπορείτε να δείτε ωστόσο στο παρακάτω video, οι δυσκολίες που συνάντησε το αυτοκίνητο είναι πολύ χαμηλού επιπέδου και για αυτό υπήρξαν διάφορα ειρωνικά σχόλια για την προσπάθεια αυτή.

Ένα από αυτά ήταν: «Oυάου! Είναι απίστευτο! Θα πάει στο ράλυ Ντακάρ; Oι μηχανικοί της Land Rover φοβούνται πλέον» ενώ ένα άλλο ανέφερε: «H τεσσάρων ετών κόρη μου έχει περάσει πάνω από πιο δύσκολα τερέν με το παιχνίδι της».

Όντως, η στάθμη του νερού δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 εκατοστά και είναι σίγουρο πως το Model Y μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερες δυσκολίες…  

Toyota
test center