Βασιζόμενο σε ένα νέο πλαίσιο και με μια καινούργια πίσω ανάρτηση, το νέο Ford Mondeo στο δρόμο ξεχωρίζει 
για την εξαιρετική άνεση και 
ποιότητα κύλισης.

Βασιζόμενο σε ένα νέο πλαίσιο και με μια καινούργια πίσω ανάρτηση, το νέο Ford Mondeo στο δρόμο ξεχωρίζει για την εξαιρετική άνεση και ποιότητα κύλισης.

Στο δρόμο: Νέο πλαίσιο και ανάρτηση για κορυφαία άνεση και ποιότητα κύλισης

38.517 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2015)

To καινούργιο Mondeo βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο, την παγκόσμια πλατφόρμα CD της Ford, η οποία μεταξύ άλλων υιοθετεί για πρώτη φορά μια νέα πίσω ανάρτηση που η εταιρεία ονομάζει integral link (ενσωματωμένοι βραχίονες). Λόγω κυρίως της διαφορετικής στήριξης στο υποπλαίσιο, η ανάρτηση αυτή παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της άνεσης (πιο ομαλή κύλιση των τροχών, μειωμένα επίπεδα θορύβων κ.λπ.), ενώ παράλληλα διατηρεί την πλευρική ακαμψία για βελτιωμένη κατευθυντικότητα και οδική συμπεριφορά. 


Όπως διαπιστώσαμε και κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου στο εξωτερικό λίγους μήνες πριν, το καινούργιο Mondeo καταφέρνει να παρέχει κορυφαία ποιότητα κύλισης και άνεσης, στοιχεία δηλαδή από τα πλέον σημαντικά στην κατηγορία. Την ίδια στιγμή, το αυτοκίνητο παραμένει σταθερό και ασφαλές στο δρόμο, με το νέο ηλεκτρικό τιμόνι να παραμένει ακριβές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
skoda