Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή στο περιοδικό Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Test: Mercedes C180 Coupe

19.814 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2016

Η C Class συμπληρώνει την γκάμα της με την πλέον δυναμική έκδοση αυτής, την Coupe. Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή στο περιοδικό του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 
Η νέα C Class Coupe είναι ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να ορίζει ευρύτερα την κατηγορία των κουπέ μέσω της εμφάνισής της, ενώ η απαράμιλλα εκλεπτυσμένη της αισθητική σε όλα τα επίπεδα, την τοποθετεί στην κορυφή των premium μοντέλων αυτής της κατηγορίας. Αν και βασίζεται στην πλατφόρμα MRA της σεντάν έκδοσης της C Class, η Coupe διαθέτει πιο σκληρό setup ανάρτησης, παραμένοντας ωστόσο ιδιαίτερα άνετη και ικανή για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων, με τον βασικό στην περίπτωσή της κινητήρα των 1,6 λίτρων, να κρίνεται επαρκής. Από κει και ύστερα και αυτή η Mercedes επιδεικνύει κορυφαία επίπεδα ποιότητας και πολυτέλειας στο εσωτερικό της, ωστόσο ως κουπέ εμφανίζει και μικρότερους χώρους.

Διαβάστε στο περιοδικό Auto Τρίτη που κυκλοφορεί την αναλυτική δοκιμή.

 
  • Χρήστος

    Μυνημα προς BMW......Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε..!!!!!!!...Σας έχουν πάρει φαλαγγι...... Το 1995 καταργήσατε τον 1,8 απο την σειρα 5......... Το 2004 καταργήσατε και τον 2 λιτρο και φέρατε τον 2,2...... Το 2005 καταργήσατε την compact... Το 2014 καταργήσατε την 3 κουπε και την ονομάσατε......4 ΔΕΝ τοποθετειτε τον 1,6 τουρμπο στην 4,ενώ αυτο γίνετε στις σειρες 1 και 3.... Πολυ σωστα η mercedes τοποθετει ΧΙΛΙΑ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥΡΜΠΟ,σε πληθώρα μοντέλων της,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ. Απο το 2002 οι σειρες E & CLK εχουν 1,8 κυβικά,και εχουν πωλησεις υψηλες. Ηδη και η SLC(πρώην SLK) θα έχει 1,6 κ.εκ. Χρειάζεστε ενα γερό χαστουκι απο την MERCEDES,για να συνέλθετε,ισως να γίνει με αυτο το μοντέλο....ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!!!!

      12